MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Sabates transparents per començar la nova temporada amb bon peu

Sabates transparents per començar la nova temporada amb bon peu

Començar la temporada primavera-estiu amb bon peu és iniciar-la amb una bona sabata transparent. Sens dubte, aquesta és la tendència per enguany i si no, ja ho sabeu, a partir d’ara fixa’t en el calçat de les noies i les dones que et trobis al carrer perquè de ben segur que en veuràs d’estils ben variats

Per aquesta ocasió, he escollit un model molt còmode i discret que combino amb dos looks adequats tant per anar a l’oficina com per sortir amb les amigues a prendre alguna cosa ara que els dies s’allarguen i que les temperatures acompanyen.

La primera opció que us presento combina les sabates de taló transparent amb uns jeans boyfriend amb pedreria i una camisa-túnica bàsica blau-cel que dóna molt joc. Per donar-hi un aire més desenfadat, he optat per fer-hi una llaçada a la part del davant i trencar esquemes. 

L’altre look que us presento el podríem qualificar de més tradicional, més clàssic, però donant-hi aquell toc que el fa diferent.

Mantenim la tendència de la temporada, les sabates transparents, però hi afegim un nou bàsic: la camisa blau-cel de ratlles. Qui no té a l’armari aquest bàsic tan combinable? Per aquesta ocasió la camisa a ratlles fines la combino amb uns jeans neutres i hi incorporo la caçadora de pell amb tatxes per desmarcar-me d’aquesta imatge de nena bona que acostumen a tenir les ratlles. Un look perfecte tant per anar a treballar com per anar a fer un beure amb les amigues.

Un article de Mònica Llorens, bloguera a trendandsweet.com