MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 20º

El Temps Darrera previsió

Un bon fons d’armari, imprescindible

Un bon fons d’armari, imprescindible

Quantes vegades t’has trobat davant l’armari dient-te allò de “què em poso?” o “no tinc res per posar-me…" Segurament bastant sovint. Per minimitzar aquestes situacions és imprescindible tenir un bon fons d’armari amb peces bàsiques que puguis combinar de diferents maneres per no veure’t sempre igual i que et solucionin un dia en què tinguis poc temps o poca inspiració. 

El fons d'armari de cada persona és diferent. Una executiva no té les mateixes necessitats que una esportista, per exemple. Per això, és molt important aplicar una tècnica que es diu la Roda de la vida.

Es tracta de calcular aproximadament el volum de roba que utilitzes en el teu dia a dia, depenent de les necessitats segons el teu lloc de treball, esdeveniments professionals i socials, i moments d’esbarjo. A partir d’aquí la clau és triar peces que siguin versàtils i puguin combinar-se en un look  més formal pels dies de feina o un look més atrevit per sortir amb amics. Necessitarem peces suficients perquè, combinant-les totes, no repetim cap estilisme en un termini de quinze dies.

En el meu fons d’armari no pot faltar un peto negre de vestir i unes bones sabates negres i superelegants, per aconseguir un look de nit distingit, que pots combinar amb un cluntch color camel amb serrells.

Si vols un estilisme més profesional per a l'oficina, pots combinar-lo amb una camisa de seda vermella. I si encara tens ganes de festa, pot afegir-hi una claqueta bomber platejada i unes sabates blucher negres. Què et sembla? Amb només una peça pots fer tres looks totalment diferents.

Aprofita les rebaixes i les promocions que ens arriben amb la nova temporada per fer-te un bon fons d'armari i sortiràs guanyant!

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de Punkarrillas.com  

Fotografies: Txell Flores