MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Un look de feina per convertir en look afterwork

Un look de feina per convertir en look afterwork

He de reconèixer que em fa especial il·lusió poder col·laborar amb Andorra Difusió per ajudar els seus lectors/es a treure partit a aquelles peces de roba que segurament tenim a l’armari però que sempre conjuntem amb el mateix i ens acaben avorrint. Així que a partir d’ara m’endinso en aquesta nova aventura per donar-vos noves idees a l’hora de vestir-vos aprofitant el que ja tenim o bé canviant la nostra imatge adquirint alguna peça que és tendència de temporada.  

Quantes vegades us ha passat allò de tenir un sopar just en sortir de la feina? Un d’aquells dies que tens un pla afterwok i no tens prou temps per passar per casa per canviar-te de roba? De ben segur que t’ha passat en més d’una ocasió. Doncs bé, avui us proposo un look que pots modificar uns minuts abans de sortir de la feina

En aquest cas per anar a treballar he optat per uns jegguings (peça de roba que ve a ser la barreja de texà i legging) sota una faldilla de pell i unes sabates de taló amb una maxi bossa negra. Com podeu observar el color predominant és el negre (camisa, faldilla, sabates i bossa de mà), un color bàsic que no falla mai i més durant la tardor-hivern. Només canviaré tres peces, tret de la camisa que la mantindrem però donant-li un altre toc. 

La proposta afterwork farà que la maxi bossa la substitueixi per un clutch de plomes. Un punt ètnic que combinarà perfectament amb l’abric de pèl de to marró que aquesta temporada esdevindran els protagonistes.

Alhora, he optat per eliminar la faldilla negra deixant al descobert els jeggings per no tenir un aire tant d´oficina i canviarem les sabates de taló per unes botes altes de pell negra, que a aquestes alçades de l’any ens ajudaran a protegir-nos també del fred. 

Com haureu comprovat la camisa continua sent la mateixa amb el tret diferenciador que aquesta quedarà oberta deixant veure una samarreta de color gris que continua sent un altre dels bàsics imprescindibles a tenir al nostre armari.    

Així acabem d’aconseguir un look afterwork senzill i còmode amb peces de les que ja disposem i que incorpora alguna tendència de temporada. Què me’n dieu, us hi atreviu?

Un article de Mònica Llorens, bloguera a trendandsweet.com