/ 12º

L'Andorra suma els tres primers punts davant el Tàrrega

El FC Andorra ha sumat aquest dissabte els tres primers punts de la temporada davant el Tàrrega, per 3 gols a 2. Els de Richard Imbernón han aguantat els darrers minuts amb un home menys, per l'expulsió d'Emili.

Els de Richard Imbernón han sumat un valuós triomf, tot i patir més del compte. Els visitants han aprofitat la primera jugada de perill al minut 5, per fer el primer de la tarda, després d'una errada de Xisco.

Els tricolors no s'han sentit còmodes als primers instants, però han aprofitat una jugada d'estratègia per posar les taules al marcador amb un cop de cap de Reyes, passat el quart d'hora de partit.

Les coses no milloraven i Ludo demanava el canvi al minut 31 de joc. Una lesió muscular a la part posterior de la cama, de la qual es desconeix l'abast.

A la represa, l'Andorra ha millorat les sensacions i les ocasions s'han anat sumant. Al minut 61, novament Betriu amb una jugada individual des de la frontal de l'àrea sorprenia el porter visitant amb un xut ras al primer pal i revertia el marcador, 1 a 2.

Un minut després, Marc Pujol ha disputat els seus primers minuts de la temporada. Al 67, jugada de picardia dels tricolors que han aprofitat un servei de banda. Aláez servia per Reyes i aquest posa un centre mil·limetrat perquè Cristian Martínez de cap fes el 3 a 1.

L'Andorra ha seguit sumant ocasions de perill, com aquesta acció de Martínez, però no ha ampliat el marcador.

Als darrers cinc minuts, Emili no és capaç de rebutjar una pilota llarga i en la pugna amb el davanter ha acabat introduint-se la pilota en pròpia porta, en el definitiu 3 a 2.
El gol ha esperonat els visitants que han buscat la igualada aprofitant l'expulsió per doble groga d'Emili. Al temps de descompte, Xisco ha esmenat l'errada del principi rebutjant un xut amb els peus.

Malgrat el patiment dels darrers minuts, els tres punts s'han quedat a casa.

Marc Pujol
Jugador FC Andorra

Richard Imbernón
Entrenador FC Andorra

Primera victòria dels homes de Richard Imbernón que estrenen el caseller. Diumenge vinent, l'Andorra visitarà el camp del Sant Ildefons amb la voluntat de donar continuïtat al triomf d'aquest dissabte.

Imatges: Enric Fernàndez