/ 14º

L'Atlètic d'Escaldes, campió de la Supercopa en guanyar el Madriu per 11 a 8

El Tortell Atlètic d´Escaldes s´ha adjudicat la Supercopa de futbol sala davant el Construmosa DDS Madriu, per 11 gols a 8. El pavelló Prat Gran d´Escaldes-Engordany ha estat l´escenari d´una final amb emoció i tensió que s´ha allargat prop de dues hores.

Primer títol oficial de la temporada de futbol sala i primer trofeu per a l´Atlètic d´Escaldes, en una final molt oberta on no ha faltat emoció fins als darrers instants.

Els homes de Cabinho han marcat el ritme des d´un bon inici i els deu primers minuts han anotat fins a tres vegades amb gols com aquest de David Ferriz, designat millor jugador del partit.

Tot i això, al minut 9 ha arribat la primera jugada polèmica del partit, després que l´àrbitre expulsés Xavi López amb vermella directa. Els homes de Lluís Bigordà han aprofitat la superioritat numèrica, per retallar distàncies.

Al minut 18, Jorge Dias rebia la segona groga i era expulsat. Novament, el Madriu ha pressionat i s'ha arribat al descans amb un 4 a 3, favorable als escaldencs.

A la represa, els de Bigordà s'han trobat més còmodes i als primers minuts han capgirat el marcador, amb gols com el de Somoza. Una nova expulsió, en aquest cas de Jordi Ferreiro ha motivat la reacció escaldenca, gràcies als gols de Marçal, Ferriz i André França que han deixat el marcador en un 7 a 5.

Als darrers 10 minuts del partit, els de Cabinho han gestionat la diferència de gols i han sumat més gols al marcador, com el de Brito després d'una recuperació de pilota.

El Madriu no s'ha donat per vençut en cap moment i quan falten 2 minuts per acabar el partit, Somoza ha donat emoció al partit marcant el 10 a 8.

Un gol de porteria a porteria d´Eliseu quan falten 30 segons ha posat el definitiu 11 a 8 al marcador.

Primer títol oficial per als escaldencs de la temporada i una bona prova de foc per als dos equips de cara a l´inici de la lliga aquesta setmana.

Imatge: Enric Fernández