/

El CE Sant Julià cau a casa contra el cuer

Sorprenent derrota del Club Esportiu Sant Julià aquesta tarda contra el cuer de Tercera, el Torredembarra. L'equip de Jorge Dias ha estat irreconeixible contra un rival que encara no havia sumat cap punt en les sis jornades disputades.

El cuer visitava la pista del Sant Julià, tercer classificat. Això sobre el paper, sobre la pista laurediana s'ha vist tot el contrari. El Torredembarra ha tancat la seva porteria davant un Sant Julià sense empenta. En atac els catalans combinaven amb alegria lluint un joc impropi per a un equip amb 0 punts al seu caseller. A l'equador de la primera meitat ha arribat el primer gol del catalans i als 18 minuts el 0 a 2. Pocs segons abans del descans Paquito escurçava distàncies amb aquest llançament de falta.

A la represa el Sant Julià ha intentat fer un pas endavant però això només ha servit per cedir gols com l'1 a 3. Un altra errada en defensa suposava l'1 a 4. La derrota contra el cuer començava a agafar forma. La gran figura del partit estava sota els pals del Torredembarra, avui Dani ho ha parat tot.

Per arrodonir la seva actuació el porter ha marcat aquest golàs als 32 minuts. Aquest gol de Bryan a vuit minuts del final obria una porta a l'esperança però avui el Sant julià estava negat de cara a gol, el marcador ja no s'ha mogut. Els dos compromisos de la selecció entre setmana poden haver afectat una mica l'equip.

Derrota contra el cuer i petit pas enrere per a un Sant Julià que estava fent una gran temporada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Enric Fernández