/ 20º

Exhibició del nou FC Andorra en el debut a Prada de Moles

Exhibició del nou Futbol Club Andorra en el seu debut a Prada de Moles. L'equip tricolor ha derrotat 5 a 1 el Sant Ildefons amb un hat-trick de Forgas. El projecte encapçalat per Gerard Piqué amenaça amb força.

Com a casa, així s'ha sentit l'Andorra en el seu debut a Prada de Moles. Les dimensions del camp han beneficiat el joc de l'equip. L'Andorra era un punyal per les dues bandes. Riverola i Keita han debutat en l'11 inicial. Amb tot, els jugadors més destacats eren de l'antic Andorra, Cristian en el lateral i un dia més Betriu.

Després d'algunes ocasions fallades Forgas ha aprofitat una errada de la defensa del Sant Ildefons per avançar l'Andorra al minut 23. Aquest Andorra traspua qualitat i un dels millors exemples és Ruben Bover, ja a la segona meitat el seu llançament de falta s'estavella al pal i Forgas marca de nou. Als 58 minuts ha arribat el 3 a 0, Betriu marcava a plaer aprofitant el rebuig del xut de Keita. Una bona jugada de nou de Betriu permetia a Forgas completar el seu hat-trick.

No es podia demanar més a un davanter centre. Bona connexió amb els companys d'esquena a porteria i letal de cara a barraca. La parella Cristian - Betriu seguia fent mal, Keita que al final ha marxat lesionat ha estat a punt d'aprofitar-ho.

Aquest Andorra té poques fissures; aquesta ha estat la resposta de Nico Ratti a una de les poques arribades visitants. En el 67 ha entrat Ludo, el temps just per poder mostrar la seva qualitat, golàs des de la frontal per completar la maneta. En els darrers 10 minuts petit relaxament i el Sant Ildefons ho ha aprofitat per tancar el marcador amb el 5 a 1.

L'ascens encara és lluny però aquest Andorra ja intimida.

Imatge: Kevin Ribeiro