10º / 20º

L'Enfaf femení derrota el cuer, el Pallejà, amb facilitat (3-0)

L'Enfaf femení va sumar dissabte la vuitena victòria de la temporada a costa del cuer de la categoria, el Pallejà, que va cedir a la Borda Mateu per 3 gols a 0. Les andorranes van dominar a plaer i van tenir força ocasions per ampliar el marcador.

El Pallejà arribava a Andorra com a últim classificat i va demostrar el perquè de la seva classificació. L'Enfaf va ser molt superior durant tot el partit. Després d'una primera ocasió local, Samantha Reyes va obrir el marcador a boca de gol. Bibiana va enviar un xut al travesser abans de la millor ocasió del Pallejà, que va malbaratar la portera Ainhoa.

En la segona part, Míriam Tizón va ampliar les distàncies per a l'Enfaf. I a partir d'aquí tot van ser ocasions andorranes, fins que en el minut 87 Maria Ruzafa va anotar el 3 a 0 definitiu.

Al final, tres punts més per a l'Enfaf, que arribava als 30 a la classificació. La propera jornada les andorranes visitaran el Sant Cugat, un altre rival de la part baixa. Serà una bona oportunitat per seguir sumant.