/

FC Andorra: de tres en tres

El Futbol Club Andorra ha posat la directa, amb tres victòries consecutives que mantenen la segona posició de la taula a tir per als de Gabri Garcia. Un gol de Moha a la segona part va donar els tres punts als tricolors al camp del Rapitenca.

Tres victòries en els últims tres partits i 13 punts de 18 possibles des que Gabri i Jorquera van arribar a la banqueta. Un balanç que manté ben viu l'objectiu de l'ascens per al Futbol Club Andorra.

Els tricolors van superar diumenge un escull complicat al camp del Rapitenca, que no va posar les coses fàcils. Els tarragonins van donar el primer avís amb aquest xut des de fora de l'àrea.

Betriu va tenir la primera de l'Andorra després d'una centrada de Moha per la banda dreta. Rubén Bover va provar amb aquest xut de falta, però la pilota va acabar a les mans del porter. La més clara per als de Gabri i Jorquera va arribar en aquest córner al segon pal que Emili Garcia rematava per sobre del travesser.

Ja a la segona part el Rapitenca va tenir una bona oportunitat en aquesta rematada de xilena que surt per sobre el travesser. Al minut 73 Moha desfeia la igualtat després d'una jugada per l'esquerra. L'extrem senegalès remata contra un defensor del Rapitenca, però aprofita el refús i el seu xut supera per alt el porter local després de tocar en un defensa. El 0 a 1 va ser definitiu.

L'entrenador, Gabri Garcia, destacava com l'equip ha tingut "més control a la segona part", tot i que els ha costat molt entrar-hi. Després "ha millorat amb alguna modificació tàctica i ha vingut el gol".  L'FC Andorra ha viscut "un partit amb molta intensitat i poques ocasions". "Era evident que qui marqués el gol s'emportaria els tres punts".

L'Andorra manté el setè lloc, ara a 10 punts del líder, el Manresa, i a set del segon, el Montañesa, que serà el proper rival dels tricolors en un duel decisiu per a l'ascens, dissabte vinent a Prada de Moles.