/ 14º

Un gol al descompte dona la Supercopa al Sant Julià davant del Santa Coloma (1-2)

La Unió Esportiva Sant Julià s'ha endut el primer títol de la temporada de futbol, la Supercopa. Ha estat en el clàssic contra el VallBanc Santa Coloma, al qual ha acabat superant amb un gol en el temps de descompte.

Enric Pi, que ha entrat a la gespa del Comunal en el segon temps, ha estat l'home del partit. Una acció que neix d'una falta lateral i que resol amb una rematada a la mitja volta, és la que ha donat la victòria al Sant Julià. Ja en temps afegit. I ha trencat la igualtat d'un duel en què s'ha notat que els equips encara estan en rodatge.

El Sant Julià s'ha avançat abans del quart d'hora. Penal sobre Aguilar que ell mateix s'ha encarregat de llançar. Andrés rebutja però molt atent a la continuació ha estat Joel Méndez, que no ha perdonat davant d'Andrés. L'avantatge lauredià ha fet que el Santa Coloma intensifiqués més els esforços, amb bons minuts però no gaires ocasions. L'empat ha arribat en el minut 25. Xut de Loren que no sembla que hagi de fer mal a Nico Ratti, però el porter l'espifia i la pilota acaba traspassant línia de gol.

A la represa alternatives i ocasions per desnivellar. La millor per al Sant Julià, una de doble. Pal i travesser en la mateixa acció. Per al Santa Coloma un xut de Víctor Rodríguez que atura Ratti i aquesta falta de Cisteró, amb molt de perill però bona resposta de Ratti. Quan tothom pensava en la tanda de penals ha arribat el 2 a 1 que dona la Supercopa al Sant Julià.

La victòria dels lauredians esquerda l'hegemonia del Santa Coloma, que ho va guanyar tot l'any passat. En pocs dies arribarà la lliga, que es presenta molt oberta.

Informa: David Domingo
Imatge: Anna Ginestà