MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 20º

El Temps Darrera previsió

Jornada negativa per a la delegació andorrana als Jocs del Mediterrani

L'estrena del ciclisme en ruta als Jocs del Mediterrani de Ta

L'estrena del ciclisme en ruta als Jocs del Mediterrani de Tarragona s'ha saldat amb la classificació  d'Òscar Cabanas en 37a posició, Samu Ponce, en 39a i Marc Gasa, fora de control. Posicions assolides després que l'organització reclassifiqués els corredors, ja que en un primer moment va deixar els tres fora de control.

En judo, Alda Babi ha perdut, en l'únic combat que ha disputat, amb l'algeriana Meriem Moussa. Aquest dijous competirà Karim Nsir.

En bàsquet 3x3, els únics partits que ha jugat Andorra abans d'ajornar-se la competició fins aquest dijous per problemes a la pista han finalitzat amb derrota. Els nois han cedit per 10-22 contra Sèrbia i les noies 5-22 amb Espanya.

El golfistes han perdut posicions en una jornada desafortunada. El millor classificat és ara Ramon Armengol, 24è, dos llocs per davant de Kevin Esteve. Julià Vassort ocupa el lloc 35è, mentre que Maria Creus ha cedit tres places i és setzena.

Finalment, en l'estrena en l'atletisme Carles Gómez ha tancat la seva semifinal en els 1.500 metres, amb un temps de 3' 56,95'', lluny de la seva millor marca.

Informa: Sergi Cano
Foto: FAC