/ 20º

El MoraBanc Andorra comença amb bon peu i jugarà la final de la lliga Catalana contra el Barça (83-75)

L'equip d'Ibon Navarro s'ha classificat per disp

L'equip d'Ibon Navarro s'ha classificat per disputar la final de la 39a edició de la Lliga Catalana ACB després de superar en semifinals al Divina Joventut. El partit, marcat per les imprecisions (42 pilotes perdudes), s'ha decidit en els últims instants. Moussa Diagné, el millor dels andorrans amb 10 punts, 7 rebots i un 19 de valoració. El rival del MoraBanc aquest diumenge serà el Barça Lassa que en semifinals ha derrotat 78-63 el BAXI Manresa.

Després de provar-se amb derrota contra el BAXI Manresa (77-75) i amb victòria contra el Pau Orthez (100-79) durant les primeres setmanes de la pretemporada, el MoraBanc Andorra, el dia de Meritxell, ha aprobat en l’estrena oficial del curs 2018-19.

Al pavelló Barris Nord de Lleida, l'equip d'Ibon Navarro, encara acabant d'encaixar totes les peces i amb la baixa del lesionat Shayne Whittington, ha començat portant el ritme del partit (12-6) davant un Divina Joventut que sempre ha trobat resposta (15-17). Uns últims minuts magnífics del conjunt tricolor amb un 8-0 de parcial ha permès al MoraBanc Andorra acabar el primer quart amb una diferència de sis punts (23-17). A l'inici del segon quart l'equip del Principat ha seguit obrint forat (27-17 / 34-26) però la seva irregularitat amb un 4-11 de parcial en contra ha deixat un ajustat 38-37 al descans.

En la segona meitat l'equip d'Ibon Navarro ha sortit amb una marxa més, decidit a marcar terreny, com demostra el 65-56 a deu minuts per al final. Arribant a guanyar d'onze punts (67-56) a l'inici de l'últim quart, les imprecisions andorranes amb 20 pilotes perdudes en tot el partit o un 9/26 en triples ha permès al Divina Joventut tornar a entrar en partit (76-72). Un 7-3 de parcial final ha deixat el definitiu 83-75.

El MoraBanc Andorra disputarà aquest diumenge (20h) la final de la 39a edició de la Lliga Catalana ACB contra el Barça Lassa que ha derrotat en semifinals al BAXI Manresa 78-63. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad.