/

El MoraBanc és quart al grup de l'Eurocup després d'una victòria i dues derrotes

La derrota del MoraBanc a Belgrad, Sèrbia, deixa l'equip d'Ibon Navarro com a quart classificat del grup A a l'Eurocup. El Ratiopharm Ulm i el Mònaco seran els pròxims rivals dels tricolors.

Regust agredolç. Aquesta seria la valoració dels tres primers partits a l'Eurocup del MoraBanc Andorra. L'equip ha aconseguit dues derrotes i una victòria en la segona temporada consecutiva que juga competició europea. Tot i això, les sensacions deixades al partit d'aquest dimarts contra l'Estrella Roja són positives i l'equip va mostrar esperit competitiu fins als darrers instants, amb opcions d'endur-se'n el partit.

Les derrotes a Belgrad i Istanbul deixen els tricolors com a quarts del grup A. Com a primer se situa l'Estrella Roja, que encara no ha conegut la derrota. Mònaco i Galatasay ocupen el segon i tercer lloc amb el mateix bagatge i el mateix bàsquet average. En quarta i cinquena posició, MoraBanc Andorra i Ratiopharm Ulm, tot i que els andorrans tenen millor bàsquet average. Finalment, tanca el grup el Brescia, que encara no ha guanyat.

El proper rival dels tricolors serà precisament el Ratiopharm Ulm. L'equip alemany va perdre aquest dimarts contra el Mònaco per 65 a 75. Els germànics visitaran el poliesportiu el proper dia 24 a les vuit del vespre. Pel que fa al Mònaco, el MoraBanc tancarà la primera volta del grup el 31 d'aquest mes a tres quarts de vuit a terres monegasques. Els dos partits es podran seguir per Andorra Televisió, Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero