/ 10º

El nou FC Andorra cau a Almacelles en l'estrena de Gabri i Jorquera a la banqueta (3-2)

El nou Futbol Club Andorra no ha pogut debutar amb victòria, en el partit ajornat al camp de l'Almacelles. L'equip dirigit per primera vegada per Gabri i Jorquera s'ha avançat amb un gol de Jordi Betriu, però l'Almacelles ha empatat abans del descans i ha capgirat el marcador amb dues dianes més a la represa. Un dels fitxatges, Ernest Forgàs, ha fet el 3 a 2 definitiu.

El nou Andorra ha començat a rodar al camp de l'Almacelles amb tres cares noves a l'onze titular, Bessone, Dot i Forgàs, i tres fitxatges més de darrera hora, Vilanova, Cervós i Bové, a la banqueta. Totes les mirades estaven posades en el tàndem tècnic format per Gabri Garcia i Albert Jorquera, que avui s'estrenava a la banqueta. Ludo ha tingut la primera ocasió tricolor i al minut 19 ha arribat el primer gol. Cristian Martínez arrenca per l'esquerra, Tacón toca per Bessone i la centrada d'aquest acaba en una volea amb l'esquerra de Jordi Betriu. Un autèntic golàs del migcampista de Coll de Nargó.

L'Almacelles ha empatat abans del descans després d'un servei de banda a l'àrea. Després del refús de Bové, la pilota ha arribat a Canadell, que ha superat Silverio de cap. A l'onze de la represa, un altre servei de banda amb perllongació de cap ha acabat en el 2 a 1 per a l'Almacelles, obra novament de Canadell. Al minut 65, Bosch rebia dins l'àrea, retalla Emili Garcia i superava Silverio per fer el 3 a 1.

L'Andorra ha retallat diferències amb un altre gran gol en només tres tocs. Desplaçament llarg de Betriu, centrada de Cristian Martínez sense deixar-la caure al punt de penal i Forgàs batia de volea el porter de l'Almacelles. No hi ha hagut remuntada.

A una jornada per acabar la primera volta, l'Andorra és vuitè, a onze punts dels dos primers classificats. El proper compromís arribarà diumenge vinent, al camp del Viladecans.

Informa: Joan López