/ 20º

El Sant Julià es deixa un punt als darrers segons contra l'Hospitalet

En futbol sala, el Sant Julià ha trencat la ratxa de victòries dels darrers partits i ha caigut aquest dissabte contra l'Hospitalet per 3 gols a 4. Els lauredians han dominat en joc i ocasions, però un doble penal als instants finals ha deixat sense punts els de Jorge Dias.

Els lauredians han dominat durant bona part del partit i han començat el duel guanyant amb aquest gol de Rogerio, després d'un xut d'Omar.

Minuts més tard, un gol de l'Hospitalet a la sortida d'un córner i l'expulsió d'Edgar Sànchez capgiraven la situació.

Els catalans aprofitaven la superioritat i revertien el marcador, 1 a 2. Resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Als 20 segons de la segona meitat, Rogerio novament posava les taules.

Jona amb aquest xut al primer pal situava els lauredians per davant, 3 a 2.

Una nova errada de concentració valia un nou gol de l'Hospitalet amb un xut ras que el porter no aconseguia refusar.

Aquesta acció a falta de quatre segons ha condemnat el Sant Julià. La falta d'Omar es convertia en un doble penal que servia a l'Hospitalet per endur-se el partit.

La derrota trenca la bona dinàmica dels lauredians que se situen en la 7a posició amb 28 punts.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro