/

Top 30 d'Irineu Esteve a la segona prova del Tour de Ski

L'objectiu d'Irineu Esteve aquesta temporada era fer un top 30 a la Copa del Món. Encara no hem acabat el 2018 i ja ho ha aconseguit tres cops. Aquesta tarda a més ho ha aconseguit en el prestigiós Tour d'esquí. L'esquiador andorrà ha acabat justament en el lloc 30 en els 15 quilòmetres estil lliure de Toblach.

La temporada no podia haver començat millor per a Irineu Esteve. Avui ha confirmat les bones sensacions amb un lloc 30 al Tour de Ski en els 15 quilòmetres lliures. En el seu debut en aquesta prestigiosa prova l'esquiador andorrà ha estat capaç d'estar al costat dels millors ja en la segona prova. Ahir va patir en l'esprint, una modalitat que no prepara. L'andorrà ha fet un temps de 31 minuts i 51 segons quedant a 1 minut 17 segons del guanyador el rus Sergey Ustiugov.

A la general del Tour de Ski Irineu Esteve es situa en el lloc 34. Aquesta és una prova de resistència i s'ha de veure com ho sabrà gestionar un debutant com ell. El dia 1 tindrà un darrer tràmit en la modalitat d'esprint i acte seguit arribarà l'hora de la veritat al Tour de Ski, el 2 i el 3 de gener dues etapes seguides de llarga distància a Alemanya, una en estil lliure i una altra en clàssic. Amb només un dia de descans, trasllat a Itàlia on es tancarà el Tour de Ski amb 15 quilòmetres més el dia 5 i una cronoescalada de 9 quilòmetres l'endemà.