/ 20º

Victòria contundent del FC Andorra contra el líder (3-0)

Victòria contundent del FC Andorra contra el líder, el Manresa, per 3 gols a 0. Els tricolors han dominat el joc i les ocasions i ja es troben a set punts de l'ascens directe.

El Futbol Club Andorra ha rebut la visita del líder i no ha desaprofitat l'ocasió de retallar diferències amb la part alta de la classificació. Els de Gabri han iniciat el duel dominant la pilota i les ocasions.

Al minut 7, Forgas ha enviat la pilota fora després d'una passada de Keita.

El davanter català ha buscat el gol i dos minuts més tard ha fallat una altra ocasió.

El domini ha seguit sent tricolor i al 24, una de les novetats a l'onze d'avui, Joan Cervós, ha fet de cap al segon pal el primer gol en aprofitar un centre de Ferran Tacón. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

Als dos minuts de la represa, triangulació de l'atac tricolor que ha permès Keita deixar el gol en safata a Ernest Forgas, 2 a 0.

Els manresans no s'han trobat còmodes en cap moment i únicament han provat fortuna amb xuts llunyans.

Tot i les aproximacions tímides del Manresa, l'Andorra ha seguit dominant i Keita ha pogut ampliar el marcador sense èxit.

A vuit pel final, Keita ha posat la cirereta al pastís amb un xut encreuat en culminar una jugada individual.

L'Andorra se situa momentàniament quart a l'espera de la resta de resultats. Tot i això, ja ha retallat diferències amb les posicions d'ascens directe que ja es troben a menys de 7 punts.

Imatges: Sergi Linares