/ 12º

El VPC derrota el Lézat en un partit molt irregular (24-16)

El VPC Andorra allarga la bona ratxa de resultats després de derrotar el Lézat per 24-16 en el primer partit de l'any a l'Estadi Nacional. Els andorrans, amb un joc ple d'alts i baixos, han sumat una nova victòria davant un rival que no ha baixat mai els braços.

Aquest cop de càstig de Ramash Jinashvili quan faltaven 4 minuts per al final ha servit per certificar el triomf del VPC. Era el 24 a 16, marcador que tancava un partit molt irregular dels andorrans. La primera part s'ha saldat amb un mínim avantatge local gràcies a un assaig de Thiago Macedo, transformat per Jinashvili, que ha estat respost amb dos cops de càstig del Lézat, 7 a 6.

A la represa, el VPC ha posat la directa i en tres minuts ha anotat dos assajos. El primer de Beka quan els andorrans jugaven amb un de menys, i el segon d'Agustín González, que ha culminat una gran acció individual. Amb el 21 a 6, els andorrans han abaixat el pistó i el Lézat s'ha crescut. Un cop de càstig i un assaig de penalitat dels francesos han portat el duel a un perillós 21 a 16, a deu minuts per al final. Han aparegut els nervis fins que Jinashvili ha dictat sentència amb el cop de càstig definitiu.

Després de la victòria sense brillantor contra el Lézat, el VPC espera ara l'Arize, un rival directe en la lluita per l'ascens a Honor.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Guillem Casal