/ 12º

El VPC guanya al Fleury i consolida la segona plaça

Còmoda victòria del VPC Andorra aquesta tarda al Nacional,, 18 a 6 contra el Fleury, un rival directe en la lluita per la segona plaça. La nota negativa del partit ha estat la lesió de Lasha Taberidze a la primera meitat.

El VPC ha sortit bé al partit conscient de la impotència del duel. Als dos minuts Nico avançava els tricolors després d'anotar aquest assaig. Ramash completava el 7 a 0 amb la transformació. El Fleury ha retallat distàncies amb un cop de càstig però els francesos no compten amb jugadors de la qualitat de Ramash. Amb aquest espectacular drop el georgià situava el 10 a 3. Acte seguit ha arribat la mala notícia del partit, Lasha es lesiona en aquesta acció. Al llarg de la setmana es coneixerà l'abast de la revinclada al turmell.

A partir d'aquest moment el partit s'ha ensopit. En un nou cop de càstig Ramsh situava el 13 a 3. Una anotació que ha obtingut la ràpida resposta visitant amb el 13 a 6. A tres minuts del final Edo feia gala de la seva potència física per aconseguir el segon assaig local. Aquesta vegada la transformació de Ramash no ha estat reeixida. En la darrera acció del partit una acció no reglamentària ha impedit un nou assaig tricolor que hagués donat el bonus ofensiu. Al final, 18 a 6.

Amb aquest triomf el VPC consolida la segona plaça a dues jornades de tancar la lliga. Aquesta posició permetria jugar els vuitens de final de les fases d'ascens com a locals.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Guillem Casal