/

El VPC obre la lliga a casa amb una derrota contra el Tauch Corbières (8-12)

El VPC Andorra ha començat la temporada amb una derrota a l´Estadi Nacional, contra el Tauch Corbières, per un ajustat 8 a 12. Els andorrans han dut en tot moment la iniciativa, però han anat sempre a remolc en el marcador i no han pogut superar un rival molt sòlid.

El VPC no ha pogut començar amb bon peu la temporada a l´Estadi. L´equip de Jonathan Garcia i David Kirikàixvili, que torna als terrenys de joc, ha posat moltes ganes en l´estrena davant l´afició, però ha demostrat que encara té molta feina per davant.

El Tauch Corbières s´ha avançat amb dos xuts a pals abans del primer quart d´hora. La reacció del VPC no s´ha fet esperar i Lasha Tavberidze ha trencat la defensa rival en una touche assajada per fer pujar el 5 a 6. Abelló, que tornava a l´equip després de tota una temporada en blanc, no ha pogut transformar. Abans del descans, el Corbières ampliava la renda amb un altre cop de càstig. Era el 5 a 9.

La segona part ha estat del VPC. Els andorrans han tancat els visitants al seu camp i han jugat molts minuts a la seva zona de 22, però no han pogut treure cap profit del seu domini. Els únics punts de la represa han arribat amb el peu. Abelló ha acostat el VPC 8 a 9, però el Tauch Corbières ha sumat tres punts més a 10 minuts del final. Amb 8 a 12 en el marcador, la victòria estava a un sol assaig del VPC, però la marca no ha arribat.

El VPC sap que les derrotes a casa en aquesta categoria es paguen cares, però la millor notícia és que la temporada tot just acaba d´arrencar.

Informa: Joan López / Imatges: Kevin Ribeiro