/ 20º

El VPC obre la segona volta amb una victòria al camp del Tauch Corbières (18-19)

En un partit marcat pel fort vent, el VPC Andorra s'ha imposa

En un partit marcat pel fort vent, el VPC Andorra s'ha imposat aquest diumenge al camp del Tauch Corbières, per 18 a 19, en el primer partit de la segona volta a la Promoció d'Honor de la Lliga d'Occitània. És la sisena victòria dels andorrans en 10 jornades i la quarta lluny de l'Estadi Nacional.

L'equip de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili ha dominat durant la primera part i ha arribat al descans amb un marcador favorable de 6 a 11, amb un assaig de Nico González i dos xuts a pals de Ramas Jinashvili.

El Tauch Corbières, que es va imposar en el partit de la primera volta a l'Estadi, ha capgirat el marcador al segon temps amb un assaig transformat (13-11).

La igualtat s'ha mantingut amb una marca més per a cada equip, la del VPC col·lectiva (18-16), i un xut a pals de Jinashvili ha donat els 4 punts de la victòria als andorrans, que escalen fins al quart lloc de la classificació.

El proper partit per al VPC arribarà dissabte 15 de desembre a l'Estadi Nacional, contra el Lézat.

Imatge: Arxiu RTVA