MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Pal-Arinsal confia en aconseguir 550.000 dies d'esquí aquesta temporada

www.andorradifusio.ad

Llargues cues per sortir del país aquesta tarda. L'operació sortida s'ha complicat per un accident a la C-14, a la Ribera d'Urgellet. Tres persones hi han resultat ferides menys greus i les han traslladat a l'Hospital de la Seu. La congestió era previsible tenint en compte l'afluència massiva a pistes tant ahir com avui. Vallnord Pal-Arinsal, que vol arribar als 550 mil dies d'esquí aquesta temporada, ha atret 14.000 esquiadors. 6.000 persones més han passat per les pistes d'Arcalís. 

Per a la direcció de l'estació es podria dir que el tret de sortida de la temporada s'ha donat aquest cap de setmana: una qualitat de la neu excepcional, bona climatologia i força esquiadors. A més s'ha pogut demostrar que es pot organitzar una competició d'alt nivell com la Vertical Race a la Font Blanca.

La nevada ha activat les reserves i si es manté aquest ritme es podran aconseguir els objectius marcats.

Vallnord Pal-Arinsal, gestionat per la societat Emap, va tenir un inici de temporada complicat patint un sabotatge a mans d'un extreballador a més de la manca de neu. El president de la societat, David Baró, considera que s'ha de treballar conjuntament per aconseguir més esquiadors a l'exterior.

El cap de setmana s'ha tancat amb més de 14.000 forfets venuts a Pal-Arinsal, on avui el sector nord d'Arinsal s'ha hagut de tancar per fort vent a les quatre de la tarda.

A Ordino-Arcalís s'ha pogut aguantar tot obert fins a l'hora de tancament aconseguint una venda total de 6.000 forfets entre dissabte i diumenge.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Guillem Casal