MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

L'Esbart Laurèdia dedica l'espectacle "10, 20, 30" al director artístic Jaume Torra

www.andorradifusio.ad

L'Esbart Laurèdia celebra trenta anys de l'espectacle "Història i llegendes d'Andorra", vint del ball de Canòlich i deu de la direcció artística de Jaume Torra, a qui dedica l'espectacle d'aquest cap de setmana. Es representaran alguns dels balls més tradicionals, com el Porrer o les Cigarreres, i moments d'humor, com el ball de Pijames.

"10, 20, 30" vol ser un recorregut de tres efemèrides que marquen la trajectòria de l'Esbart Laurèdia. Els trenta anys de l'espectacle "Història i llegendes d'Andorra", que es va representar a la vila medieval; els vint anys del ball de la Mare de Déu de Canòlich, que es va commemorar el dia de la patrona, i els deu de direcció artística de Jaume Torra, a qui es dedicarà l'espectacle. I és que ell ha estat impulsor de gran part de les coreografies. Una quarantena de ballarins portaran a escena vuit coreografies. Hi haurà la secció jove, el grup humorístic les senyores lauredianes i el grup de veterans per portar a escena representacions de la parròquia com el ball del Porrer.

"10, 20, 30" es representarà dissabte i diumenge a l'auditori Claror de Sat Julià de Lòria. Per primera vegada, les entrades es poden comprar per internet al web del comú i els beneficis es destinaran a La Marató de TV3.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ruben Calvo