MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

El nunci del Vaticà fa una defensa del dret a la vida

www.andorradifusio.ad

Més de 40 ambaixadors han presentat credencials davant del copríncep episcopal, que en el seu discurs ha parlat de reptes del Principat, tan diversos com la lluita contra el canvi climàtic, l'acord d'associació amb la Unió Europea o, també, la Cimera Iberoamericana del 2020. El nunci del Vaticà ha intervingut com a degà del cos diplomàtic. Ha defensat els valors de la família i ha fet referència al dret a la vida.

El nunci del Vaticà, Renzo Fratini, ha insistit al palau Episcopal que "és la mateixa dignitat humana la que busca afavorir la vida des de la seva concepció i abrigar-la amb iniciatives que la preservin de la cultura d'allò més efímer, del benefici cras del consumisme".

El cap de Govern ha valorat positívament el discurs del Copríncep i ha recordat el valor d'actes com el d'avui. "Era el moment de dir el millor que té Andorra, amb tantes coses que tenim per defensar i exportar". 

Vives ha tancat la recepció desitjant el manteniment de les bones relacions dels Estats representats al Palau Episcopal. Sobre la Cimera Iberoamericana ha assegurat que "és un repte molt important per al nostre petit país, però a la vegada una gran oportunitat per donar-nos a conèixer en el continent iberoamericà i ens permetrà reforçar els lligams econòmics i culturals fraterns amb aquesta gran regió mundial".

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero