MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Pal-Arinsal confia reparar els ginys sabotejats a final de setmana

www.andorradifusio.ad

Pal-Arinsal confia poder començar a reparar a final de setmana els desperfectes ocasionats pel sabotatge patit en tres ginys mecànics. La investigació de la policia està en fase de recopilació de proves i a hores d'ara no s'ha descartat cap perfil respecte del possible autor o autors.

Des de Pal-Arinsal s'està avançant en tots els treballs possibles per a la reparació del tall dels cables de dos telecadires i un teleesquí denunciats aquest dimarts. L'estació ja té el cable del teleesquí i espera poder aconseguir el dels telecadires a final de setmana. Llavors podrà completar la reparació. En espera de tenir tot el material l'estació encara no ha fet una valoració dels danys econòmics causats pel sabotatge.  

Agents del grup de muntanya i de l'àrea d'investigació criminal de la policia treballen conjuntament per resoldre el cas i de moment no es descarta cap perfil sobre l'autor o autors. La policia parla de fet greu i considera prioritària la investigació. Ja s'han fet diverses inspeccions al lloc dels fets i s'està en contacte amb l'equip tècnic de l'estació.

L'estació ha incrementat la vigilància i s'ha reforçat al voltant dels ginys mecànics. Els fets es van traslladar ràpidament als altres camps de neu i en el cas de Grandvalira es va comprovar que no hi havia afectacions en els remuntadors. El domini mantindrà el dispositiu de seguretat de cada temporada.

Informa: David Domingo
Imatges: Pal-Arinsal/Arxiu