MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Pal-Arinsal obrirà amb tots els ginys operatius

www.andorradifusio.ad

Les instal·lacions sabotejades fa unes setmanes a Pal-Arinsal podran funcionar normalment a partir de dissabte, data prevista per Vallnord per a l'obertura. Aquest dijous Ordino-Arcalís es posarà en marxa amb un 60% del domini esquiable.

Els operaris de Pal-Arinsal han comptat amb tècnics de l'empresa suïssa Fatzer, subministradora del cable malmès, per fer les proves pertinents al telecadira del Cubil i confirmar finalment el seu funcionament correcte. Malgrat l'incident, l'activitat als camps de neu no s'ha aturat

De fet així ho han pogut apreciar uns esquiadors de muntanya que han estat fent un tast de Pal. "Es nota que estan treballant, les pistes tenen neu, serà un pont de la Puríssima boníssim, segur", deia un d'ells, Julià Avendaño.

Pal-Arinsal obrirà l'1 de desembre amb un 80% dels remuntadors, amb una previsió de gruixos de neu que es pot mantenir en uns 40 cm a les cotes altes i 20 a les baixes.

Aquest dijous, se li avançarà Ordino-Arcalís que inaugura la temporada amb un 60% de les instal·lacions, percentatge que pot augmentar fins al 75 el cap de setmana.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada