MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Progressistes SDP afirma que el Govern no havia fet res per evitar la fractura i ara improvisa

www.andorradifusio.ad

Moviment Progressista Progresistes SDP ha criticat amb duresa la gestió del Govern precisament per la manera com arriben aquestes mesures urgents. Indica que els demòcrates no han sabut avançar-se als problemes i posa la qüestió de l'habitatge com a exemple de precipitació i improvisació.

Per als progressistes, l'executiu mostra precipitació i poca coherència. Ho exemplifiquen amb política sobre l'habitatge. Asseguren que no té sentit treballar des de fa mesos en unes mesures urgents sobre l'arrendament al Consell i en el paquet presentat aquesta tarda incloure altres plantejaments. Incoherent "que s'ens digui que descobreixen ara que han de modificar les normes i que han de congelar o descongelar els lloguers quan fa 6 mesos que van presentar un projecte de llei que no deia això, sinó el contrari", expressa Jaume Bartumeu, president de Moviment Progressista Progressistes SDP.

El candidat Josep Roig qualifica les mesures d'electoralistes, assegura que la seva formació ha avisat des de fa temps dels problemes existents, que la fractura social s'agreujava i que l'executiu de DA n'ha estat conscient i no hi ha fet res. "I el mes indignant es que no podem evitar tenir la sensació de presa de pèl i de que s’ha governat amb maldat. Qui ha tingut la responsabilitat de governar ha estat conscient en tot moment que la situació de moltes families de pensionistes, treballadors, empresaris, comerciants, etc. s’agreujava i no s’ha fet res per paliar aquesta situacio",  detalla el candidat.

Per als progressistes el Govern està entrant en contradiccions i l'anunci de les mesures fet pel cap de Govern posa en qüestió el paper del ministre i candidat Xavier Espot.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa