MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

"Rebel", el nou espectacle del Cirque du Soleil, destacarà grans artistes masculins dels darrers 50 anys

www.andorradifusio.ad

"Rebel". Aquest és el títol del nou espectacle del Cirque du Soleil d'aquest estiu, que mantindrà el format de l'any passat, amb la música com a protagonista, tot i que en veu masculina. Es faran 22 representacions per 110.000 espectadors. Andorra Turisme mantindrà el pressupost de 2,6 milions d'euros. 

Si l'any passat van ser les dives de la música, aquest estiu els cantants més importants dels darrers 50 anys de tots els estils seran els protagonistes de l'espectacle del Cirque du Soleil. Amb "Rebel" es mantindrà el format de l'any passat amb la música com a eix central, acompanyada com sempre dels números acrobàtics, una gran part aeris. "Hi ha artistes del rock, el pop, el blues... que tenen un pes important en la història moderna de la música i que donen un concepte diferent per crear l'espectacle Rebel", explica el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku.

Es faran 22 representacions entre el 29 de juny i el 28 de juliol. Unes sessions que podran veure uns 5.000 espectadors, 2.900 asseguts i 2.000 de peu. 110.000 espectadors en tot l'estiu. Ara es treballa per millorar la visibilitat canviant la forma de la graderia. "Hi haurà un preu per al públic que estigui situat a la part frontal de la graderia i un segon preu una mica més econòmic per al públic que estigui al lateral", avança el director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres.

La comunicació ja ha començat i la venda i reserva d'entrades que costaran entre 20 i 25 euros, s'iniciarà entre març i abril. Andorra Turisme preveu un cost similar al del 2018, 2,6 milions d'euros, amb els drets d'autor que s'emportaran 275.000 euros.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Sergi Linares