MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 30º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández ens porta fins al teatre Maldà de Barcelona (Ciutat Vella) on fins el 14 de gener podeu veure l'obra de teatre "El llarg dinar de Nadal". Una obra que ens convida a viure 90 anys a través de 90 dinars de Nadal de la família Bayard.

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández ens porta al teatre Aquitània de Barcelona. Allí fins el 28 de gener hi podem veure l'obra dirigida per Carlos Latre "McGuffin"....una mica de misteri de riure.

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández ens porta al teatre Villarroel de Barcelona. Allí hi podem veure fins el 25 de febrer, la darrera obra dirigida per Sílvia Munt:"Les noies de Mossbank Road", la història de tres noies que comparteixen pis en la seva etapa d'estudiants, una època que les marcarà per tota la vida.

Cortina amunt

Cortina amunt

Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Borrás de Barcelona. Allí i fins el 25 de febrer hi podem veure la darrera adaptació del "Cyrano" amb el gran Lluís Homar al capdavant.

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández ens porta a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya. Allí, el gran Pere Arquillué està al capdavant de Blasted (Rebentats) una obra molt dura (majors de 16 anys) de Sarah Kane. L'obra la podeu veure fins l'11 de febrer.

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández es mira el melic i parla d'actuacions que tindrem a casa nostra. Concretament quatre locals de la capital tornaran a posar en marxa les "Microgires màgiques", aquest cop amb el Mago Trece com a convidat. (Podeu consultar dies i horaris en la foto adjunta).

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández ens porta al teatre Romea de Barcelona. La directora andorrana Ester Nadal hi té en marxa i fins el 24 de febre l'obre "Kabarett Protokoll".

Cortina amunt

Cortina amunt

Una obra amb una temàtica molt dura la que ens presenta avui el Xavi Fernández. Es titula "La tristeza de los ogros" i està basada en dos fets tràgics i reals. La dirigeix Fabrice Murgia i la podeu veure al Teatre Lliure de Gràcia (Barcelona) fins el 25 de febrer.

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández ens porta de musical. Concretament anem a l'Espai Brossa de Barcelona a on fins el proper 4 de març hi podem veure la versió que la companyia Dei Furbi ha fet de "La flauta màgica" de Mozart.

Cortina amunt

Cortina amunt

Amb el Xavi Fernández anem cap al Teatre Nacional de Catalunya.Allí fins el 25 de marça hi podem veure l'obre de Mary Shelley "Frankenstein"amb Joel Joan i Àngel Llàcer.

Cortina amunt

Cortina amunt

El Xavi Fernández ens porta a la Biblioteca de Catalunya. Allí i fins al 8 d'abril hi podem veure l'obra "Sopa de pollastre amb ordi". Dirigida pel Ferran Utzet i amb un regitzell de bons actors tenim per davant 100 minuts de teatre de primera!

Cortina amunt

Cortina amunt

Amb el Xavi Fernández anem cap a la petita sala FlyHard de Barcelona. Allí i fins el 5 d'abril hi podem veure l'obra A:K:A.

Cortina amunt:El Rey del Gurugú

Cortina amunt:El Rey del Gurugú

El Xavi Fernández ens porta al teatre Eolia de Barcelona. Ahir hi van estrenar l'obra "El Rey del Gurugú" i només la podrem veure (de moment) fins al dia 15. Un monòleg, explicat per un gos anomenat Marley i que ens explica com malviuen els immigrants subsaharians esperant fer el salt cap a Europa.

Cortina amunt: Bull

Cortina amunt: Bull

El Xavi Fernández ens recomana l'obra "Bull". Actualment en cartellera a la Villaroel de Barcelona i fins el 13 de maig ens presenta un text de Mark Bartlett sobre el bullying escolar i les polítiques laborals agresives.

Cortina amunt: Medea

Cortina amunt: Medea

Amb el Xavi Fernández anem cap a Barcelona. Concretament anem a la sala Fabià Puigserver a on podem veure, fins el 12 de maig la tragèdia "Medea" amb una espectacular Emma Vilarasau.

Cortina amunt: Anem de cabaret!

Cortina amunt: Anem de cabaret!

El Xavi Fernández ens presenta l'obra "Cireres & lentejuelas" de la companyia La Melancòmica. La podem veure al Cafè Teatre Llantiol de Barcelona fins el 28 de maig.

Cortina amunt:Salvatge

Cortina amunt:Salvatge

El Xavi Fernández ens porta al Teatre Nacional de Catalunya a on podeu veure fins el 10 de juny l'obra "La importància de ser Frank" Una comèdia amb mooooolt Oscar Wilde pel mig!

Cortina amunt: Per a majors de 14 anys

Cortina amunt: Per a majors de 14 anys

El Xavi Fernández ens porta a l'Antic teatre de Barcelona. (Hi Ha noves dates a part de les que apareixen al cartell). L'obra "Rebota rebota i en tu cara explota" torna als escenaris entre el 7 i el 15 de juliol. Una proposta que ens hauria de fer entendre moltes coses sobre la violència de gènere.

Cortina amunt:Mai no digui ai si et trepitja un xai

Cortina amunt:Mai no digui ai si et trepitja un xai

El Xavi Fernández ens porta a la petita sala FlyHard de Barcelona. Allí i fins el dilluns 2 de juliol hi podem veure la comèdia (Tot i que és una obra també de reflexió) Ovelles, dirigida per la Carmen Marfà i el Yago Alonso.

Cortina amunt: Comediants!

Cortina amunt: Comediants!

Avui ens trobem amb un Xavi Fernández força comediant.Anirem a la sala Barts de Barcelona on fins el proper 16 de setembre podem veure "Les roses de la vida", l'últim treball del Sergi Belbel.