MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Cortina amunt:Per a majors de 12 anys!

Cortina amunt:Per a majors de 12 anys!

El Xavi Fernández ens prota al TNC amb l'obra de Bertolt Brecht "La bona persona de Sezuan". La pdeu veure fins el 17 de marça i ens planteja una reflexió incòmoda: Quins són els límits de les bones intencions"?

Cortina amunt: Pocs però ben avinguts!

Cortina amunt: Pocs però ben avinguts!

A La sala Beckett de Barelona hi cap molt poqueta gent. Però ens agrada el teatre de proximitat i d'aquí que avui el Xavi Fernández ens recomana l'obra "El chico de la última fila", amb el gran Sergi López.

Cortina amunt: Malhauradament, molt actual!

Cortina amunt: Malhauradament, molt actual!

Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre. Concretament ho farà de l'obra "Davant la jubilació". Basada en fets reals ens parla de la intoxicació d'una família per culpa del nazisme. Un excel.lent treball de Thomas Bernhard.

Cortina amunt: Mentides podrides!

Cortina amunt: Mentides podrides!

El Xavi Fernández ens porta al Club Capitol de Barcelona. Allí, des del passat 16 de gener i fins al proper 17 de febrer hi podem veure l'obra "Lapònia". A on comencen i a on acaben les mentides? Quines podem dir i quines no?....una tragicomèdia brutal!

Cortina amunt: Un tip de riure!

Cortina amunt: Un tip de riure!

Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Borràs de Barcelona. Des del passat 22 de novembre i fins el proper 09 de març hi podem veure (per cinquena vegada a la capital catalana) l'obra:"Pel davant i pel darrera". Possiblement la comèdia més divertida mai no escrita i que va veure la llum el 1982 a Londres.

Cortina amunt: Un tip de riure

Cortina amunt: Un tip de riure

Amb el Xavi Fernández anem cap al Club Capitol de Barcelona. Des del passat 15 de novembre i fins el 13 de gener hi podem veure la comèdia dels Sixto Paz i El Terrat "Les coses excepcionals". Un obra sorprenent i lluinosa procedent de l'off-Broadway amb un gran Pau Roca al damunt de l'escenari.

Cortina amunt: La dimensió desconeguda!

Cortina amunt: La dimensió desconeguda!

Amb el Xavi Fernández anem cap a la Biblioteca de Catalunya. La companyia La Perla 29 torna a posar 15 anys després l'obra 4D òptic. Avui i gràcies al director argentí Javier Daulte anem del pal ciència-ficció.

Cortina amunt: Si no millora el futur, almenys rius!

Cortina amunt: Si no millora el futur, almenys rius!

El Xavi Fernéndez ens porta als Cienemes Girona, de Barcelona. Allí hi podem veure una divertida comèdia titulada "Charlas Talks". Els guionistes de El Mundo Today, del Buenafuente o de La Competència pujen al'escenari per deixar-nosun moment inoblidable.

Cortina amunt: Poe i Por!

Cortina amunt: Poe i Por!

El Xavi Fernández ens porta a l'Almeria Teatre de Barcelona. En aquesta petita sala hi podem veure fins el 6 de gener de 2019 l'obra de la companyia Gataro "Poe, el cabaret macabre". Amb el llibret de Joan Lluís Bozzo i la direcció del Miguel González, tot un homentage en forma de musical al gran Edgar Allan Poe.

Cortina amunt: Visca la ballarusca!

Cortina amunt: Visca la ballarusca!

El Xavi Fernández ens porta al teatre Tantarantana al barri de Ciutat Vella de Barcelona. Un teatre petitet i on entre el 28 de novembre i el 16 de desembre hi podem veure l'obra "There was a fiesta". Un espectacle híbrid, una comèdia-concert en un format especial per explicar la història de dos cantants oblidats però que van tenir també la seva petita/gran oportunitat.

Cortina amunt

Cortina amunt

Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Romea de Barcelona, Allí i fins el diumenge 9 de desembre hi podem veure l'obra "L'omissió de la família Coleman". Sembla extrany que la història d'una família al límit de la dissolució, amb una convivència impossible pugui ser explicada en un text ple d'humor. El director és l'argentí Claudio Tolachir i l'ha adaptat al català el Jordi Galceran.

Cortina amunt: Amb la tarja magna a la mà

Cortina amunt: Amb la tarja magna a la mà

Entre el 31 d'octubre i l'11 de novembre podeu veure l'obra del director argentí Nelson Valente "El Declive" a La Villarroel. Dos matrimonis d'adults i ja madurets transformen un diumenge rutinari i avorrit en un obscur caos on les misèries més profundes de cada individu surten a la llum.

Cortina amunt: Molt talent sobre d'un escenari!

Cortina amunt: Molt talent sobre d'un escenari!

El Xavi Fernández ens porta a la sala Josep Palau i Fabre de l'Escenari Joan Brossa de Barcelona. Allí des del passat 10 d'octubre i fins l'11 de novembre hi podem veure l'obra "Blanca Desvelada", un monòleg entre més de quinze personatges fet exclusivament per l'actriu Alejandra Jiménez-Cascón. 75 minuts de pur teatre!

Cortuna amunt: C'est la vie!

Cortuna amunt: C'est la vie!

El Xavi Fernández ens porta al Teatre Condal de Barcelona. Allí i fins al 4 de novembre hi podem veure el musical dirigit per Daniel Anglès "Fun Home". Un dels darrers gran muntatges de Broadway ara molt a prop de casa nostra.

Cortina amunt: Un "Rusiñol" que no va a França!

Cortina amunt: Un "Rusiñol" que no va a França!

El Xavi Fernández ens porta al TNC de Barcelona.Allí des del passat 4 d'octubre i fins el dia 11de novembre hi podem veure "Els jocs florals de Canprosa", una obra llarga, musical i més que recomanada de Santiago Rusiñol que a més a més suposa el retorn als escenaris d'Àngels Gonyalons.

Cortina amunt:Quin drama noi!

Cortina amunt:Quin drama noi!

El Xavi Fernández ens porta al teatre Poliorama de Barcelona. Des de fa uns dies, i fins el 28 d'octubre hi podem veure "Maremar" dels Dagoll Dagom amb temes de Lluis Llach.

Cortina amunt:Pura bogeria!

Cortina amunt:Pura bogeria!

El Xavi Fernández ens porta al teatre Tivolí de Barcelona. Allí i des del 14 de setembre hi podem veure "La jaula de las locas" un mític musical de Broadway que aterra a a la capital catalana de la mà d'Àngel Llàcer, Ivan Labanda i el director Manu Guix.

Cortina amunt: Comediants!

Cortina amunt: Comediants!

Avui ens trobem amb un Xavi Fernández força comediant.Anirem a la sala Barts de Barcelona on fins el proper 16 de setembre podem veure "Les roses de la vida", l'últim treball del Sergi Belbel.

Cortina amunt:Mai no digui ai si et trepitja un xai

Cortina amunt:Mai no digui ai si et trepitja un xai

El Xavi Fernández ens porta a la petita sala FlyHard de Barcelona. Allí i fins el dilluns 2 de juliol hi podem veure la comèdia (Tot i que és una obra també de reflexió) Ovelles, dirigida per la Carmen Marfà i el Yago Alonso.