MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 27º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Cucades

Cucades

Amb el Josep Maria Cucalón parlem dels mals rotllos interns que sovint veiem en alguns partits polítics. És normal? Cal? Perquè passa?

Cucades

Cucades

Al Josep Maria Cucalón li posem un tema calentet calentet a sobre la taula:El preu dels lloguers! A veure què en pensa? El preu de quatre parets està totalment descontrolat.

Cucades

Cucades

Com cada setmana li posem un tema a sobre la taula al Josep Maria Cucalón, avui:L'heliport!

Cucades

Cucades

Al Josep María Cucalón li posem un nou tema sobre la taula: Líders mundials que fan por!!

Cucades

Cucades

Al Josep Maria Cucalón li servim novament un tema d'interès: Les obres. Tema que afecta a tothom i que de ben segur li mereix opinió.

Cucades

Cucades

Al Josep María Cucalón li posem damunt de la taula un tema de candent actualitat: La vaga!

Cucades

Cucades

Hi ha molta gent que ha fet molts diners fent treballar als altres per quatre duros i de sol s sol. Avui els pentinem sense pinta amb el Cuca.

Cucades

Cucades

Aquesta setmana ens ha costat poc trobar-li tema al Cuca. Dones, salaris, igualtat, manifestacions....tot el que va marcar la jornada del passat 8 de març.

Cucades

Cucades

El Josep Maria Cucalón es va trobar fa pocs dies amb una desagradable sorpres en la seva visita a les oficines de Caixabank. Avui ens ho explica i sobretot ens recorda que ens pot afectar a tots.

Cucades

Cucades

Al Josep María Cucalón li posem un tema d'actualitat a sobre la taula: Cal fer una constitució 2.0? L'hem d'actualitzar, modernitzar i revisar?

Cucades: Enganxats a la poltrona

Cucades: Enganxats a la poltrona

Com cada dilluns li posem un tema a sobre la taula al Cuca. Avui concretament parlem de gent que s'aferra a la cadira i no la deixa anar sigui quina sigui la situació i li bufi el vent a foavor o bé en contra.

Cucades

Cucades

El Josep Maria Cucalón és un gran amant del 1er de maig. Amb ell farem una mica de prèvia de la jornada de demà i del que significa per a ell una data tan assenyalada.

Cucades: CASS-tigats

Cucades: CASS-tigats

El Josep Maria Cucalón porta un rebot del quinze amb el tema de les futures retallades de la CASS. Avui ens dóna el seu punt de vista.

Cucades:Tot el que puja, baixa!

Cucades:Tot el que puja, baixa!

El Cuca ens visita amb el tema dels ascensors a sobre de la taula. fa uns dies ens van explicar que la meitat dels que hi ha a Andorra no compleix la norvativa. El Josep Maria, com a ex empresari d'aquest sector, alguna cosa i deu tenir a dir!

Cucades: No cal no?

Cucades: No cal no?

Amb el Josep María Cucalón ens mirem una dues de les darreres propostes del PS. Una relacionada amb l'ensenyament de la religió a l'escola i l'altra amb el tema de la F.P.

Cucades: Que corri l'aire

Cucades: Que corri l'aire

Darrerament sentim a parlar molt de pactes entre formacions polítiques de cara a les properes eleccions. A veure què en pensa el Cuca?

Cucades:Hola i adéu

Cucades:Hola i adéu

Amb el Cuca ens mirem en detall els canvis que ha viscut el govern espanyol aquestes darreres setmanes i destaquem especialment els ministeris d'interior i defensa.

Cucades: Mocats sense mocador

Cucades: Mocats sense mocador

Al Cuca li posem al damunt de la taula tres temes d'actualitat. La cimera Kim-Trump, els darrers moviments al govern espanyol i el Mundial de futbol.

Cucades:Pentinats sense pinta

Cucades:Pentinats sense pinta

Amb el Cuca comentem tres temes. Parlem de jubilacions, dl'eleccions a la CASS i d'impostos més aviat "ridículs" als propietaris de pisos tancats.