MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Cucades: Mes val un "pren", que dos "et donaré".

Cucades: Mes val un "pren", que dos "et donaré".

Amb el Cuca comentem la jugada com tots els dilluns. Avui li servim dos temes: Per un costat els funcionaris que cobraven dues vegades el sou alegrement i per l'altra la possible desaparició del vehicles de benzina i dièsel de cara al 2040.

Cucades: Stop energumens!

Cucades: Stop energumens!

Ens visita el Josep María Cucalón i, avui, el tema de conversa era força evident. El sabotatge a l'estació de Pal-Arinsal. En un país en el que encara gaudim habitualmet de molta tranquilitat, sempre
es pot produir algun fet aïllat que tranca precisament la calma.
 

Cucades: Una bona notícia

Cucades: Una bona notícia

Amb el Cuca comentem una de les millor notícies de l'any per al nostre país.Grandvalira no trenca la marca, continua endavant i garanteix una continuitat volguda per molts.

Cucades: Cal fer un esforç important

Cucades: Cal fer un esforç important

Al Josep María Cucalón li tornem a posar un tema d'actualitat al damunt de la taula. La "patat calenta" que li passem avui és el ja famós Codi de Relacions Laborals.

Cucades:Tant val treballar com fer feina

Cucades:Tant val treballar com fer feina

Amb el Josep Maria Cucalón comentem una mica l'actualitat de casa nostra. Els recepcionistes i la seva formació, funcionaris que han de fer dues feines, gent que cobra molt...etc..etc

Cucades:Mans en l'aire!

Cucades:Mans en l'aire!

Com cada dilluns, al Cuca li posem un tema d'actualitat al damunt de la taula: Avui, el preu dels lloguers. No fa massa hores va manifestar-se el raonador del ciutadà Marc Vila, a veure què en pensa el Josep Maria?

Cucades: Subsidi d'atur o suicidi d'atur?

Cucades: Subsidi d'atur o suicidi d'atur?

Aquest darrers dies hem sentit a parlar, i molt, del tema subsidi d'atur.Molta gent i ha dit la seva, d'altres han rectificat les seves declaracions i d'altres s'han tret les puces de sobre ràpidament. Avui hi dirà la seva el Cuca.

Cucades:I es feu la llum!

Cucades:I es feu la llum!

Al Josep María Cucalón li posem un tema d'actualitat al damunt de la taula. Concretement el "Tobotronc nocturn". S'ha fet bé les coses? Calia demanar els permisos abans de comprar la il.luminació? Si no es fa, que passarà amb la despesa de 50.000 euros que ja s'ha fet?

Cucades: Cada pal que aguanti sa vela

Cucades: Cada pal que aguanti sa vela

Al Cuca li posem a sobre de la taula tot un seguit de temes d'actualitat. Avui volem saber què pensa de tot el tema de les infraestructures de les que tant sentim a parlar. Aeroports, heliports, trens...anem pel bon camí o fem volar coloms abans d'hora?

Cucades:Pentinats sense pinta

Cucades:Pentinats sense pinta

Amb el Cuca comentem tres temes. Parlem de jubilacions, dl'eleccions a la CASS i d'impostos més aviat "ridículs" als propietaris de pisos tancats.

Cucades: Mocats sense mocador

Cucades: Mocats sense mocador

Al Cuca li posem al damunt de la taula tres temes d'actualitat. La cimera Kim-Trump, els darrers moviments al govern espanyol i el Mundial de futbol.

Cucades:Hola i adéu

Cucades:Hola i adéu

Amb el Cuca ens mirem en detall els canvis que ha viscut el govern espanyol aquestes darreres setmanes i destaquem especialment els ministeris d'interior i defensa.

Cucades: Que corri l'aire

Cucades: Que corri l'aire

Darrerament sentim a parlar molt de pactes entre formacions polítiques de cara a les properes eleccions. A veure què en pensa el Cuca?

Cucades: No cal no?

Cucades: No cal no?

Amb el Josep María Cucalón ens mirem una dues de les darreres propostes del PS. Una relacionada amb l'ensenyament de la religió a l'escola i l'altra amb el tema de la F.P.

Cucades:Tot el que puja, baixa!

Cucades:Tot el que puja, baixa!

El Cuca ens visita amb el tema dels ascensors a sobre de la taula. fa uns dies ens van explicar que la meitat dels que hi ha a Andorra no compleix la norvativa. El Josep Maria, com a ex empresari d'aquest sector, alguna cosa i deu tenir a dir!

Cucades: CASS-tigats

Cucades: CASS-tigats

El Josep Maria Cucalón porta un rebot del quinze amb el tema de les futures retallades de la CASS. Avui ens dóna el seu punt de vista.

Cucades

Cucades

El Josep Maria Cucalón és un gran amant del 1er de maig. Amb ell farem una mica de prèvia de la jornada de demà i del que significa per a ell una data tan assenyalada.

Cucades: Enganxats a la poltrona

Cucades: Enganxats a la poltrona

Com cada dilluns li posem un tema a sobre la taula al Cuca. Avui concretament parlem de gent que s'aferra a la cadira i no la deixa anar sigui quina sigui la situació i li bufi el vent a foavor o bé en contra.

Cucades

Cucades

Al Josep María Cucalón li posem un tema d'actualitat a sobre la taula: Cal fer una constitució 2.0? L'hem d'actualitzar, modernitzar i revisar?