MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Cucades: Subsidi d'atur o suicidi d'atur?

Cucades: Subsidi d'atur o suicidi d'atur?

Aquest darrers dies hem sentit a parlar, i molt, del tema subsidi d'atur.Molta gent i ha dit la seva, d'altres han rectificat les seves declaracions i d'altres s'han tret les puces de sobre ràpidament. Avui hi dirà la seva el Cuca.

Cucades:Mans en l'aire!

Cucades:Mans en l'aire!

Com cada dilluns, al Cuca li posem un tema d'actualitat al damunt de la taula: Avui, el preu dels lloguers. No fa massa hores va manifestar-se el raonador del ciutadà Marc Vila, a veure què en pensa el Josep Maria?

Cucades:Tant val treballar com fer feina

Cucades:Tant val treballar com fer feina

Amb el Josep Maria Cucalón comentem una mica l'actualitat de casa nostra. Els recepcionistes i la seva formació, funcionaris que han de fer dues feines, gent que cobra molt...etc..etc

Cucades: Cal fer un esforç important

Cucades: Cal fer un esforç important

Al Josep María Cucalón li tornem a posar un tema d'actualitat al damunt de la taula. La "patat calenta" que li passem avui és el ja famós Codi de Relacions Laborals.

Cucades: Una bona notícia

Cucades: Una bona notícia

Amb el Cuca comentem una de les millor notícies de l'any per al nostre país.Grandvalira no trenca la marca, continua endavant i garanteix una continuitat volguda per molts.

Cucades: Stop energumens!

Cucades: Stop energumens!

Ens visita el Josep María Cucalón i, avui, el tema de conversa era força evident. El sabotatge a l'estació de Pal-Arinsal. En un país en el que encara gaudim habitualmet de molta tranquilitat, sempre
es pot produir algun fet aïllat que tranca precisament la calma.
 

Cucades: Mes val un "pren", que dos "et donaré".

Cucades: Mes val un "pren", que dos "et donaré".

Amb el Cuca comentem la jugada com tots els dilluns. Avui li servim dos temes: Per un costat els funcionaris que cobraven dues vegades el sou alegrement i per l'altra la possible desaparició del vehicles de benzina i dièsel de cara al 2040.

Cucades: Està treballant per a vostè!

Cucades: Està treballant per a vostè!

El Cuca ens dóna la seva opinió sobre les obres. Una constant a casa nostra i que avui focalitzem en les parròquies d'Andorra la Vella i Encamp. Cal tantes obres? Les podem pagar? Serveixen totes per a alguna cosa?

Cucades: No s'en creu res!

Cucades: No s'en creu res!

La vistia del Cuca d'aquesta setmana no podia tenir cap altre tema a sobre de la taula que no fos els del preu dels lloguers. Per la conversa que hem tingut poc abans del programa, no s'en creu de la missa la meitat! És possible que la famosa cabina dels germans Marx aviat deixi de ser una broma i esdevingui una realitat als pisos del país.

Cucades: Encara riu!

Cucades: Encara riu!

Al Cuca encara se li escapa el riure quan li dius que han sortit tot un seguit de notícies dient que viure a Andorra (viure bé) costa entre 1050 i 1200 euros al mes, i es que hi ha gent com el als qui cost a allò de fer-los beure en una orella de ruc!

Cucades: No ho troba normal!

Cucades: No ho troba normal!

Amb el Cuca fem un cop d'ull a l'actualitat. D'entrada a la política amb el meeting de dimecres passat del candidat de DA Xavier Espot i també a la manifestació prevista per avui i que preveu l'assistència de 2000 persones.

Cucades: A la "Mani"!

Cucades: A la "Mani"!

Amb el Josep María Cucalón ens mirem amb pèls i senyals la manifestació de la setmana passada. Ell hi va ser i avui sabrem com la va viure i quines conclusions n'ha tret? No els va comptar un per un però diu que eren molts!

Cucades: Somiar és gratuït!

Cucades: Somiar és gratuït!

Al Cuca li hem demanat avui que ens faci un resum del 2018 que deixem enrere i que faci tots els destijos que vulgui de cara al nou any 2019.

Cucades:No li va acabar d'agradar!

Cucades:No li va acabar d'agradar!

Al Cuca li posem fàcil en aquest inici d'any. Què li va semblar el discurs de cap d'any del Cap de Govern? Per la prèvia que ens ha enviat, no li va acabar de fer el pes!

Cucades: "Heil" Cuca!

Cucades: "Heil" Cuca!

Amb el Josep Maria Cucalón discutim avui, dos temes. Primer valorem els darrers moviments del Govern, molt criticats per la oposició i tambè fem un cop d'ull a l'auge de la ultradreta a Europa. Un tema que fa, molt respecte!
 

Cucades: Manifestant una estona!

Cucades: Manifestant una estona!

El Cuca ens visita com cada dilluns per comentar una mica l'actualitat. Evidentment que avui, li em de demanar la seva opinió sobre la manifestació de dimecres passat. Ell hi va ser. Hi havia poca gent? No ens sabem queixar? Tenim por a ensenyar la cara? Hi ha represàlies?
 

Cucades: Pactes i promeses!

Cucades: Pactes i promeses!

Amb el Cuca parlem avui de càrrecs de confiança que sembla ser que fan més del que els hi toca i tambè de promeses de cara al futur.Diuen que algun candidat està fent més voltes que el port de Sant Antoni!

Cucades:Tot al 13!

Cucades:Tot al 13!

Amb el Josep Maria Cucalón parlem d'actualitat. Avui, totes les apostes indiquen de que parlarem de casinos.

Cucades: Farum de benzina!

Cucades: Farum de benzina!

El Cuca ens comenta com veu la situació que viu Veneçuela. Ens explica quins records li porta el moment (no és la primera vegada que veiem fets similars) així com la més que "interessada" presència de D>onald Trump per allí al mig.

Cucades: "Arde Madrid"

Cucades: "Arde Madrid"

Amb el Cuca anem cap a Madrid. Ha començat el judici del procès, el que el Josep Maria titlla de "teatre". Veurem què en pensa i quines valoracions fa d'aquests primers quatre dies?