Destapa la tapa 28-11-2014
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles ens assegura una espectacular fideuà!!!
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles ens assegura una espectacular fideuà!!!
Destapem la tapa a Can Manel. Mandonguilles amb sípia. MMMM!
Destapem la tapa a Can Manel amb una fantàstica brandada de bacallà.
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles ens proposa un remenat amb bacallà.
Destapem la tapa a Can Manel. La proposta del Carles per aquest divendres és una cuixa de cabrit.
Destapem la tapa a Can Manel amb un bonic plat de mongetes a la riojana.
Avui pràcticament tanquem la barraca amb la tapa del Carles de Can Manel, concretament destapem un fantàstic llenguado meunière.
Destapem la tapa a Can Manel amb un excel.lent palpitó de llom.
Darrera proposta d'aquesta setmana per part del Carles de Can Manel. Avui toca, ous florentina.
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles ens proposa avui aprendre a fer un ou cocotte.
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles amb la mirada posada en el nadal ens prepara un porcellet al forn.
Destapem la tapa a Can Manel- El Carles continua nadalenc i ens prepara una sarsuela.
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles continua amb la mirada posada en el nadal. Avui toca precisament un farcit e nadal.
Destapem la tapa a Can Manel, i més concretament destapem una espectacular escudella de galets.
Detapem la tapa a Can Manel amb un plat festiu, canelons de Nadal.
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles no fa malbé res d'aquí que si us ha sobrat bacallà de les festes avui el reaprofitem.
Destapem la tapa a Can Manel amb un espectacular palpitó de llom.
Destapem la tapa a Can Manel amb un plat especial per cap d'any. El Carles ens prepara un filet wellington.
Destapem la tapa a Can Manel. El Carles, per calmar una mica els àpats d'aquests dies ens prepara una coca d'anxoves.