MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Això ja no va a missa 16 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 16 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb la curiosa història del ministre de Ciberseguretat del Japó. En el "Tocats i Sonats" destaquem els artistes convidats al festival de jazz de Cartagena (Espanya) i el nou disc d'un grup de casa, els "Pali". Ens visita el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana (Avui va de benzina) i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 15 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 15 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb una multa insòlita. En el "Tocats i Sonats" l'habitual avançament de les películ.les que veuran la llum demà divendres a la gran pantalla. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar de les curiositats de l'esport i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 14 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 14 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb la història d'un avi de Sallent que finalment ha trobat parella gràcies a un anunci. (Que l'herència no sigui important en el tema?). En el "Tocats i Sonats" destaquem la presència de la banda "Toto" a Barcelona el pròxim 10 de juliol. Ens visita el Josep María Ubach a l'espai de jazz i ens fa un excel.lent descobriment. I tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 13 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 13 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb la possible prohibició dels "Baggy Trousers" a Carolina del Nord. En el "Tocats i Sonats" parlem de Neil Young. És una de les moltes estrelles que ha perdut la casa per culpa dels incendis de Califòrnia. Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre, hi fa també el Joan Rovira per situar-nos en el món de la robòtica i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 12 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 12 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb la retirada d'una estàtua de Colom a Califòrnia. En el "Tocats i Sonats" us recomanem la visita a Espanya de la banda original de David Bowie. Farà un únic concert a Madrid el pròxim 20 de gener. Ens visita el Josep María Cucalón per parlar del sabotatge a Pal-Arinsal i passen pel programa com de costum els dilluns els Jordis...Olcina I Fernández ens fan el resum de la darrera jornada ACB. Els minuts finals per a la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 09 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 09 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb un holandès que vol tornar a ser jove. En el "Tocats i Sonats" comentem la visita que farà a Espanya la divertida banda "Crystal Fighters". Ens visita, l'home de l'espai, el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 07 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 07 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb un fet de molt mal gust que ha passat a la Xina. En el "Tocats i Sonats" fem protagonista a Bruce Springsteen. Ens visita el Josep Maria Ubach per parla de la mort d'un del més reputats bluesman de Chicago, Otis Rush i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 06 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 06 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb una notícia surrealista:Demanen 5 anys de presó a un home....per haver robat un entrepà!! En el "Tocats i Sonats" destaquem que els mítics "ZZ Top" actuaran a Barcelona el dia 5 de juliol de 2019. Ens quedarem a la capital catalana amb el Xavi Fernández per descobrir l'obra "El declive" a La Villarroel que està en marxa fins l'11 de novembre.Ens visita l'Oriol Vilella per destacar-nos amb tot detall el disc "Hopes and Fears" dels Keane. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos i per la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 05 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 05 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb el bany més llarg de la història. En el "Tocats i Sonats" hem de lamentar la mort d'un dels grans del jazz d'aquests darrers anys, ens ha deixat Roy Hargrove. Ens visita el Josep Maria Cucalón per comentar la salvació de Grandvalira, ho fa també el Jordi Ferna´ndez per comentar la darrera jornada de la lliga ACB i finalment el nostre cuiner de capçalera Pep Ramos amb la proposta del dia.

Això ja no va a missa 02 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 02 de novembre de 2018

Avui obrim la missa amb una de les morts més curioses d'aquest 2018. En el "Tocats i Sonats" una fantàstica notíca. Els mítics "Stray Cats" seran cap de cartell del'Azkena Rock Festival de Vitòria el proper mes de juny. Ens visita el Miqui Ripoll amb el seu "especial Tots Sants" i tanquem amb una excel.lent recomanació del nostre cuiner Pep Ramos.

Això ja no va a missa 31 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 31 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb una curiositat divertida i útil sobre les mitges. En el "Tocats i Sonats" us parlem de Sinead O'Connor que ha decidit convertir-se a l'Islam. Ens visita el Josep María Ubach amb una tràgica mort a sota del braç i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 30 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 30 d'octubre de 2018

Avui obrim amb la curiosa història de Longyearbyden, una localitat en la que està prohibit morir-se! En el "Tocats i Sonats" parlem del retorn als directes de la gran banda irlandesa "Flogging Molly", entre altres faran tres concerts a Espanya. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, el Jordi Fernández de l'aula tecnològica Loopa per fer-ho de robòtica i el Pep Ramos per preparar-nos el plat del dia. Els darrers dos minuts seran per al Xavi Albert i la història de les cançons.

Això ja no va a missa 29 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 29 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb una curiositat molt "juganera" sobre el Vaticà. En el "Tocats i Sonats" us parlem dels "Simpson" i més concretament de la futura desaparició del personatge del "Apu".Ens visiten el Josep Maria Cucalón per discutir una mica la partida, el Jordi Olcina per comentar la setmana basquebolística i el pep Ramos per preparar-nos el dinar.

Això ja no va a missa 26 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 26 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb una confusió brutal. (D'un carbassó a una bomba....). En el "Tocats i Sonats" parlem del gran David Coverdale i els seus problemes de salut i aprofitem per felicitar un aniversari. Ens visita el Miqui Ripoll per parlar de grans rivalitats i tanquem amb la cuina del pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert, avui ha triat, els Beatles.

Això ja no va a missa 24 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 24 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb gent que fa coses i cosetes a dins del cotxe però que no agraden a la policía. En el "Tocats i Sonats" us parlem de la visita de Jaden Smith a Barcelona i de la segona oportunitat que tindrem de veure als "The Cat Empire" a l'estat espanyol. Ens visita el Josep Maria Ubach amb un geni a sota del braç, el gran Astor Piazzolla. El progrma el tanquem, com de costum, amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 23 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 23 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb un paio pesat...trist però pesat! En el "Tocats i Sonats" us fem cinc cèntims de les sis dates espanyoles que Mark Knopfler (ex dire-Straits) ha fet públiques no fa massa hores. Ens visiten el Xavi Fernández i l'Oriol Vilella per parlar de teatre i de música respectivament i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de Llorts.

Això ja no va a missa 22 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 22 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb un nou invent per tal de combatre el fred.En el "Tocats i Sonats" malhauradament comença la setmana amb una mort, la del guitarrista de metal Oli Herbert. Ens visiten el Josep Maria Cucalón, els Jordis i el Pep Ramos. Amb ells parlem d'actualitat, de bàsquet i de cuina.

Això ja no va a missa 19 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 19 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb un fet insòlit que va passar a l'entrega del premi Planeta. En el "Tocats i Sonats" us presentem el nou disc del Pets, "Som". Ens visita el Miqui Ripoll, el tema d'avui ens porta cap al Canadà. I tanquem la setmana amb la cuina del pep Ramos i un espectaculat pa de formatges.

Això ja no va a missa 17 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 17 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa amb una venda curiosa i alhora trisat però sembla ser que, necessària. En el "Tocats i Sonats" parlem del mític museu del rock de Barcelona que en el seu dia va posar en marxa el malaguanyat Jordi Tardà i que ara surt a subhasta. (D'aquí la foto que il.lustra avui aquest podcast).També us farem descobrir a un crack, es diu Noah Slee. Ens visita el Josep Maria Ubach amb unes versions brutals i curioses del gran pianista Gonzalo Rubalcaba i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 16 d'octubre de 2018

Això ja no va a missa 16 d'octubre de 2018

Avui obrim la missa parlanet de gent amb mala fe. Una història que ha passat al Regne Unit. En el "Tocats i Sonats2 sabrem que Amy Winehouse tindrà el seu propi biòpic. Ens visiten el Xavi Fernández i el Joan Rovira, amb ells parlem de teatre i de robòtica i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons amb el Xavi Albert.