MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 30º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Això ja no va a missa 11 de juny 2018

Això ja no va a missa 11 de juny 2018

Avui obrim la missa amb gent que no toca massa vores.En el "Tocats i Sonats" tindrem un record per a Danny Kirwan, el mític bateria dels "Fleetwood Mac" que ens ha deixat als 68 anys. Ens visiten el Josep Maria Cucalón i el Jordi Olcina per parlar de "coses" i de básquet respectivament. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 12 de juny 2018

Això ja no va a missa 12 de juny 2018

Avui obrim la missa amb una agressió surrealista a Mallorca. En el "Tocats i Sonats" recordem les actuacions previstes de "Danko Jones" el proper mes de desembre a Madrid i Saragossa. Ens visiten el Toni González i l'Oriol Vilella. Amb el primer visitem el departament de la Creuse a França i amb el segon descobrim l'apassionant vida de Ringo Starr. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 13 de juny 2018

Això ja no va a missa 13 de juny 2018

Avui obrim la missa amb un robatori "divertit" i molt "còmode" a Nova Zelanda. En el "Tocats i Sonats", bones notícies per als seguidors de Bruno Mars. Ens visita el Josep Maria Ubach per fer un petit recull del més destacat de la propera edició del festival de jazz de Marciac i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i amb la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 15 de juny 2018

Això ja no va a missa 15 de juny 2018

Avui obrim la missa amb una vaga de fam marcada pel Mundial de futbol. En el "Tocats i Sonats" recordem les dates de la gira de "Bad Bunny" i la mort del mític bateria d'Elvis Presley D.J Fontana. Ens visita el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 18 de juny 2018

Això ja no va a missa 18 de juny 2018

Avui obrim la missa amb gent que és capaç de qualsevol cosa per poder veure la seva selecció en un mundial. En el "Tocats i Sonats" parlem del retorn al micròfon de la mítica Chaka Khan. Ens visiten el Josep Maria Cucalón i (Excepcionalment) el Jaume Tomàs per parlar de temes d'actualitat i de bàsquet respectivament. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 19 de juny 2018

Això ja no va a missa 19 de juny 2018

Avui obrim la missa amb una visita inesperada. En el "Tocats i Sonats" parlem del raper Nach i del retorn dels "The Vamps". Ens visiten el Toni González i el Joan Saurí, amb ells conversem de coses típiques d'Andorra i de radioaficionats respectivament. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos i per la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 20 de juny 2018

Això ja no va a missa 20 de juny 2018

Avui obrim la missa amb l'odissea viscuda per un grup d'aficionats suïssos a Rússia. En el "Tocats i Sonats" parlem de l'assassinat de dos rapers als EE.UU en menys de 24 hores i del nou musical dedicat a Michael Jackson. Ens visita el Josep Maria Ubach amb la segona part de les propostes per al festival de jazz de Marciac i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 22 de juny 2018

Això ja no va a missa 22 de juny 2018

Avui obrim la missa amb gent honrada! Si si, encara en queda. En el "Tocats i sonats" escoltem la darrera col.laboració entre Ariana Grande i Nicki Minaj i descobrim els dos primers temes del futur disc de Sir Paul McCartney. Ens visita el Miqui Ripoll, un Miqui molt estiuenc. Tanquem amb la cuina del Pep Ramos i amb la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 25 de juny 2018

Això ja no va a missa 25 de juny 2018

Avui obrim la missa tot parlant de lladres...que no saben robar! Ens visiten el Josep Maria Cucalón i el Jordi Olcina. Amb el primer fem com de costum el punt sobre temes d'actualita mentre que amb el segon comentem l'actualitat del món del bàsquet. Els darrers minuts per a la cuina del pep Ramos.

Això ja no va a missa 26 de juny 2018

Això ja no va a missa 26 de juny 2018

Avui obrim la missa amb els resultats d'una estudi força fastigós. En el "Tocats i Sonats" recordem la mort del bateria dels "Pantera" Vinnie Paul.Ens visiten el Toni González i l'RnBlade. Amb el primer ens prenen un cafetó mentre que amb el segon parlem de música acutal dins el Hip-Hop, el rap, el trap...etc...etc. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 28 de juny 2018

Això ja no va a missa 28 de juny 2018

Avui obrim la missa amb un estudi que assegura que una visita setmanal a la casa de Déu allarga la vida.Ens visiten el Xavi Fernández i el Jaume Tomàs. Amb ells parlem de teatre i d'esport, minuts abans de visitar un dia més els fogons de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 29 de juny 2018

Això ja no va a missa 29 de juny 2018

Avui obrim la missa amb la idea surrealista d'un americà per no fer tard a una entrevista de feina. En el "Tocats i Sonats" parlem del ciberatac que ha patit l'empresa Ticketmaster. Ens visita el Miqui Ripoll molt emocionat amb les vacances d'estiu i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 10 de setembre de 2019

Això ja no va a missa 10 de setembre de 2019

Avui obrim la primera missa de la temporada parlant d'estafes. En el "Tocats i Sonats" descobrim el nou disc de Paul McCartney. Ens visiten el Josep Maria Cucalón i el Jordi Olcina. Amb el primer parlem de l'actualitat del país i amb el segon de l'esport de la cistella. Una temporada més aprenem a cuinar amb el Pep Ramos del restaurant  l'Era d'en Jaume de Llorts i tanquem amb la història de les cançons que ens explica el Xavi Albert.

Això ja no va a missa 11 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 11 de setembre de 2018

Avui obrim la missa amb una promoció que ha sortit tan bé que l'han hagut d'aturar. En el "Tocats i Sonats" parlem del nou treball de Kurt Vile. Ens visiten el Xavi Fernández i l'Oriol Vilella, amb el primer comentem l'actualiat del teatre i amb el segon descobrim un disc molt més a fons. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 12 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 12 de setembre de 2018

Avui obrim la missa amb gent despistada. En el "Tocats i Sonats" escoltem el primer extracte del nou disc dels Celtas Cortos que surt al mercat divendres. Ens visita el Josep Maria a l'Andjazz per fer un merescut homenatge a la desapareguda Aretha Franklin. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos i per a la història de les cançons que ens explica el Xavi Albert.

Això ja no va a missa 14 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 14 de setembre de 2018

Avui obrim la missa a tota velocitat. En el "Tocats i Sonats" farem parada i fonda al programa de nit de Jimmy Fallon. Per allí van passar els Aerosmith i van deixar un moment per a la història. Ens visita per primera vegada aquesta temporada el Miqui Ripoll i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 19 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 19 de setembre de 2018

Avui obrim la missa amb un petit rídicul de la policia de Missouri, als EE.UU. En el "Tocats i Sonats" descobrim com sona part del nou treball de Lana del Rey i descobrim les noves dates de Slash amb Myles Kennedy & The Conspirators. Ens visita el Josep Maria Ubach amb una de les millors veus de la història a sota del braç i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 20 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 20 de setembre de 2018

Avui obrim la missa amb la surrealista història d'un home xinès que es va jugar el físic per tal de no passar un control d'alcoholèmia. Estrene la secció "Flims i Penyícul.les" amb les estrenes de la setmana i ens visita per primera vegada el Jaume Toma`s amb les seves curiositats de l'esport. El tram final del programa per a la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 21 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 21 de setembre de 2018

Avui obrim la missa amb una visita sorpresa que seria el somni de molts homes però que per al nostre convidat va ser un malson. En el "Tocats i Sonats" presentem el nou disc de l'ex Dire Straits, Mark Knopfler i descobrim una nova banda que ens ha proposat un amic. Ens visita el Miqui Ripoll, molt mosquejat amb la mala vida que ens suposa el "rellotge". Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 24 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 24 de setembre de 2018

Avui obrim la missa amb la història surrealista i alhora trista d'un mariachi. En el "Tocats i Sonats" recordem que la mítica banda Kiss sortirà a la carretera per última vegada. Ens visiten el Josep Maria Cucalón el Jordi Olcina i el Pep Ramos. Amb els tres parlem d'actualitat, de bàsquet i de cuina.