MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Això ja no va a missa 19 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 19 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb la darrera pifia de la policia basca. En el "Tocats i Sonats" veurem com els REM han aconseguit el que semblava impossible, fer callar a Trump al Twitter. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre i l'Oriol Vilella per detallar el primer disc de la discografia de Phil Collins. Tanquem la paradeta amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 18 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 18 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb la invitació més curiosa del món. Ens visita el Josep Maria Cucalón, amb ell anirem fins a Madrid, per saber quina opinió li mereix l'inici del judici al procès. A la secció de básquet ens acompanya excepcionalment el Jaume Tomàs per fer valoracions de la darrera edició de la Copa del Rey, polèmica, tot sigui dit! Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 14 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 14 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb l'aterratge d'eència més estúpid de tots els temps. En el "Flims i Penyícul.les" fem un ràpid recull a les tres estrenes que hi haurà demà divendres als cinemes del país. Ens visita el Jaume Tomàs amb les seves curiositats del món de l'esport i tanquem, com de costum, amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 13 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 13 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb una proposta de Sant Valentí un pèl diferent. En el "Tocats i Sonats" recordem que els Red Hot Chili Peppers actuaran el proper 15 de març davant les piràmides d'Egipte.Ens visita el Josep Maria Ubach amb una proposta musical espectacular i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 12 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 12 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb compres històriques que tenen molt més valor del que ens podem pensar. En el "Tocats i Sonats" escoltem per primera vegada a RNA el nou single dels Chainsmokers. Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre, així com el Joan Rovira de l'Aula Tecnològica Loopa per tancar el tema sobre pel.lícules de robots. El tram final per a la recepta del pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 11 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 11 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb una batussa espectacular entre padrins en un bingo del Canadà. En el "Tocats i Sonats" fem un cop d'ull a la importància que ha adquirit el "rap" en els premis Grammy. Ens visita el Josep María Cucalón per mirar-nos la situació que viu Veneçuela. Amb el Jordi Fernández fem l'habitual repàs a la lliga ACB i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 08 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 08 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb la millor feina del món. En el "Tocats i Sonats" recordem la visita dels Kiss al programa "The price is right" de la CBS. Ens visita un "ressacós" Miqui Ripoll i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 06 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 06 de febrer del 2019

Avui obrim la missa a Hawai amb una prohibició al.lucinant. Ens visiten alumnes de l'Escola Andorrana d'Encamp per parlar de la campanya de donació de sang que han posat en marxa i que se celebrarà demà a la tarda. El Josep Maria Ubach ens fa descobrir un contrabaixista brutal, Ben Allison i tanquem amb la cuina del pep Ramos.

Això ja no va a missa 05 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 05 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb la pentinada que ha rebut l'empresa Casio a les xarxes socials. En el "Tocats i Sonats" recordem el retorn als escenaris espanyosl del gran saxofonista Kawasi Washington, (Maig 2019). Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre i tambè ho fa l'Oriol Vilella que avui porta a sota el braç a Joe Jackson. Tanquem amb la cuina del pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 04 de febrer del 2019

Això ja no va a missa 04 de febrer del 2019

Avui obrim la missa amb gent que paga per tenir mal gust! En el "Tocats i Sonats" parlem de Joan Reig, el bateria dels "Pets" que ha passat un mal tràngol. Ens visiten el J.Maria Cucalón i el Jordi Fernández per parlar d'acutalitat i de bàsquet i tanquem, com és costum, amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 30 de gener del 2019

Això ja no va a missa 30 de gener del 2019

Avui obrim la missa amb una sèrie d'atracaments força curiosos. En el "Tocats i Sonats" malhauradament recorem la mort d'una gran veu, ens ha deixat James Ingram. Ens visita el Josep Maria Ubach amb Charlie Haden com a convidat i tanquem amb la cuina del Pep Ramos que ens prepara un animalada!!

Això ja no va a missa 29 de gener del 2019:

Això ja no va a missa 29 de gener del 2019:

Avui obrim la missa amb una detenció força curiosa a Reus.Ens visita primer el Xavi Fernández per parlar de teatre. Concretament ho farà de l'obra "Davant la jubilació". Els amics de l'aula tecnològica Loopa passen pel programa amb una proposta molt especial. Els robots en el cinema. Tanquem la paradeta a l'Era d'en Jaume amb la recepta del dia del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 28 de gener del 2019

Això ja no va a missa 28 de gener del 2019

Avui obrim la missa amb gent que es juga la vida per culpa de la beguda. En el "Tocats i Sonats" li dediquem uns minuts a Ryan Adams abans de rebre a l'estudi al Josep María Cucalón. Amb ell comentem la setmana amb temes d'actualitat. Vindran també a fer-nos una visita el Jordi Fernández i el Pep Ramos. Bàsquet i cuina en els minuts finals.

Això ja no va a missa 25 de gener del 2019

Això ja no va a missa 25 de gener del 2019

Avui obrim la missa parlant de mides.¨´Es important la mida de la patata? Doncs a Bèlgica si!! En el "Tocats i Sonats" anirem fins a Irlanda per descobrir el museu temàtic dels U2. Ens visita el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana que passa per la "insatisfacció generalitzada" que trobem actualment i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i les recomanacions musicals del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 24 de gener del 2019

Això ja no va a missa 24 de gener del 2019

Avui obrim la missa amb una artista, Pascale Sellick, a qui juraria que van treure del forn tres minuts abans dels temps recomanat. Com tots els dijous, tenim espai de cinema, "Flims i Penyícul.les" amb l'esperada estrena de Creed II. Del retron de Rocky al retorn del Jaume Tomàs per parlar de curiositats de l'esport i tanquem com ja és tradició amb la recepta del dia del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 23 de gener del 2019

Això ja no va a missa 23 de gener del 2019

Avui obrim el "sermonet" amb una curiositat del riu Tàmesi a Londres. En el "Tocats i Sonats", un cop d'ull als solistes i grups que ho tenen tot de cara per endur-se els premis Enderrock 2019 i especial atenció al retorn a la carretera dels mítics "The Who". Encarem els minuts finals amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons amb el Xavi Albert que avui ens explica el tema "American Pie".

Això ja no va a missa 22 de gener del 2019

Això ja no va a missa 22 de gener del 2019

Avui obrim la missa amb una curiosa iniciativa de la policia de Pennsilvània. En el "Tocats i Sonats" us expliquem que els mítics "The Beach Boys" actuaran el pròxim mes de juny al BBK de Bilbao. Ens visiten el Xavi Fernández, l'Oriol Vilella i el Pep Ramos. Amb ells compartim, teatre, música i cuina.
 

Això ja no va a missa 21 de gener del 2019

Això ja no va a missa 21 de gener del 2019

Avui el nom del programa ens juga una mala passada...el que habitualment i a la ficció ens posa un somriure a la boca, ens informa de fets poc normals, ens parla de música amb el to distès que ens permet la ràdio, és avui una missa-funeral a la realitat. Com a tots els programes, com tots els companys d'RNA, avui nosaltres tampoc no tenim ganes de riure. Ens ha deixat un bon amic i col.laborador de la casa, sense avisar, sobtadament i en silenci, ha marxat el Pep Aguareles. Mentre ell viatja, els que ens hem quedat, de moment, farem el que podrem. D.E.P

Això ja no va a missa 15 de gener del 2019

Això ja no va a missa 15 de gener del 2019

Avui obrim la missa amb el mal rotllo que tenen Robbie Williams, l'ex Take That i Jimmy Page, el guitarrista dels Led Zeppelin. En el "Tocats i sonats" anirem fins a Mallorca, allí hi acturà Jamiroquai el proper mes de maig. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre i el Joan Rovira per fer-ho de robòtica. Tanquem com de costum amb la cuina del Pep Ramos.