MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Panxacontents: Més nom que no pas plat!

Panxacontents: Més nom que no pas plat!

Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara un llom de porc a la mostassa amb cruixent d'àpit. Sembla la gran cos eh? Doncs el títol és enganyós...del tot! Fàcil, molt fàcil!

Panxacontents: Fuaaaah!

Panxacontents: Fuaaaah!

Espectacular recepta la que ens prepara el Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts. Al lloro:"Crema de foie amb carquinyolis i tòfona.

Panxacontents: El Pep caça d'hora!

Panxacontents: El Pep caça d'hora!

No sé si caça d'hora o fins i tot si caça. Nosaltres tenim clar que atacarem un dia més el plat amb la proposta que ens arriba des de l'Era d'en Jaume de Llorts. Avui conill a la caçadora.

Panxacontents: Un plat amb música incorporada!

Panxacontents: Un plat amb música incorporada!

No és un bon dia per posar-se a l'agenda alguna reunió de tarda si ens preparem el plat que ens proposa el Pep Ramos. Avui des de l'Era d'en Jaume ens preparen unes mongetes amb xistorra. Uff...

Panxacontents:Amb all i oli!

Panxacontents:Amb all i oli!

Des de l'Era d'en Jaume de Llorts el Pep Ramos ens prepara una fideuà marinera. Un plat força senzill i que ens pot salvar el dinar d'aquest dijous.

Panxacontents: Plat "futbolero" total!

Panxacontents: Plat "futbolero" total!

Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos no es complica gens la vida per inaugurar la setmana. Una hamburgues de pollastre amb formatge brie! I a córrer.

Panxacontents: Un plat de la iaia!

Panxacontents: Un plat de la iaia!

Des de l'Era d'en jaume de Llorts, el pep Ramos recupera un plat típic de la Iaia, i que s'ha pedut en el temps. Avui cuinem una sopa d'ou amb pa fegit.

Panxacontents:Dia fred...plat fred!

Panxacontents:Dia fred...plat fred!

Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, i quan potser i amb el dia que tenim ens menjariem una sopeta calenta, arriba el Pep Ramos i es despenja amb unes endívies al roquefort.

Panxacontents: "Taraxacum officinale"

Panxacontents: "Taraxacum officinale"

"Taraxacum officinale"....o el que és el mateix, xicoies. Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara una amanida de xicoies amb pernil d'ànec.

Panxacontents: A caldo!

Panxacontents: A caldo!

Des de l'Era d'en Jaume, el pep Ramos ens prepara un arròs caldós amb musclos i escarxofes.