MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 19 de març de 2019

Ara i aquí 2.0 - Carles Miquel

Ara i aquí 2.0 - Carles Miquel

Hem rebut avui al Cafè el director de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, Carles Miquel. Entre d'altres temes, hem parlat del programa Renova 2019, presentat ahir, i de la seva participació a l'esdeveniment “Afrontar el canvi climàtic a la regió dels Pirineus”, celebrat a Nacions Unides, a Nova York,l així com dels acords signats amb EDF i de la seva designació com a representant d'Andorra a l?Organització Meteorològica Mundial.

Un repte viral

Un repte viral

Amb l'objectiu de millorar la seguretat dels pacients que entren a una sala d'operacions, l'anestesista australià Rob Hackett va començar a posar en pràctica fa dos anys una senzilla iniciativa: entrar a la sala d'operacions amb el seu nom i el seu càrrec escrit a la part davantera de la seva gorra. Poc després, la iniciativa va començar a estendre per les xarxes amb el hashtag #TheatreCapChallenge (el desafiament de la gorra de quiròfan) i s'ha convertit en viral. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

Amb propostes obertes i innovadores

Amb propostes obertes i innovadores

Amb el director del Festival Ull Nu, l'Hector Mas, donem detall de les darreres novetats de l'edició 2019, que començarà el 22 de maig. Ha estat el nostre protagonista a l'espai 'En connexió'.

Empoderament i defensa personal

Empoderament i defensa personal

En ha visitat el 'Sensei' del Club de Judo Hantei, l'Eladi López, i la practicant. i vocal de la junta directiva, la Sònia Gonçalves. Hem reflexionat sobre la conveniència d'obrir a la societat, i molt especialment al col·lectiu femení, la pràctica de la defensa personal.

Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits

Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits

La Núria Prenafeta ha explica com hauriem de modificar el nostre 'mindset', es partrons mentals propis i personals, per aconseguir un canvi d'hàbits adient que ens permeti abordar, molt ben assesorats sempre, una estratègia de pèrdua de pes.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter