MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 17 de gener de 2019

Youtube diu prou

Youtube diu prou

YouTube ha ampliat les seves polítiques de control de contingut i ha especificat les directrius que prohibeixen pujar vídeos amb bromes o reptes que posin en perill la salut física o psicològica de l'usuari. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana besolí, a partir d'un article del portal Portaltic.

L'entomofàgia

L'entomofàgia

El Marc Gil, de BIO BIO, ens ha parlat avui a l'Àrea de salut de dietètica i nutrició dels insectes i l'alimentació humana, l'entomofagia.

El paradís no és a prop

El paradís no és a prop

No és un paradís, no, és el que ve després. Avui, a la sèrie de destins turístics habituals de viatges de noces, l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens parla de la Polinèsia francesa. Ens ha ajudat el Miguel Da Costa, product manager de Air Tahiti Nui.

La Font Blanca és CleanCO2

La Font Blanca és CleanCO2

Amb el Francesc Molist, coordinador d'Andorra Sostenible, i el Jaume Esteve, el president de la Federació Andorrana de Muntanyisme, hem parlat del vessant sostenible de la Font Blanca i de la certificació CleanCO2.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter