Andorra a taula, amb Ramon Cabiscol
Dimecres, 13 de novembre. L'espai de l'Andorra a taula ens ha fet conversar avui amb el director de restauració del Deimos, a Caldea, Ramon Cabiscol.
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Dimecres, 13 de novembre. L'espai de l'Andorra a taula ens ha fet conversar avui amb el director de restauració del Deimos, a Caldea, Ramon Cabiscol.
Dimecres, 20 de novembre. A l'espai Andorra a taula, conversa amb el gerent del restaurant Plat'in d'Andorra la Vella, Sebastien Besnier.
Dimecres, 27 de novembre. Al darrer espai de l'Andorra a taula, hem conversat amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.
Dimecres, 14 de maig. A l'Ara i Aquí hem engegat els espais corresponents a la sisena edició de l'Andorra a taula. Hem presentat la nova campanya de jornades gastronòmiques de cuina andorrana amb el director de la Unió hotelera, Òscar Julián.
Dimecres, 21 de maig. Segon espai de l'Andorra a taula a l'Ara i Aquí. Avui, conversa amb la segona cap de cuina del 1940 Restaurant, Pilar Martín, sobre les jornades gastronòmiques i l'oferta en concret del seu establiment.
Dimecres, 28 de maig. Un nou espai Andorra a taula, en contacte amb el gerent del Molí dels Fanals, a Sispony, Francesc Guillem.
Dimecres, 4 de juny. A l'espai Andorra a taula, conversa avui amb el gerent de l'hotel París, Lluís Comellas, un dels establiments participants a les jornades gastronòmiques de cuina andorrana.
Dimecres, 11 de juny. A l'espai Andorra a taula, entrevistem el gerent de l'Hotel Coma i del Restaurant Topic, Josep Maria Riba.
Dimecres, 18 de juny. Penúltim espai de l'Andorra a taula, en conversa amb Jordi Ferrer, director de restauració de la Borda Estevet.
Dimecres, 25 de juny. Darrer espai de l'Andorra a taula, corresponent a les sisena jornades gastronòmiques de cuina andorrana. Hem conversat amb Òscar Julián, director i portaveu de la Unió hotelera.
Dimecres, 29 d'octubre. Primer dels espais de la temporada de l'Andorra a taula 2014, VII Jornades gastronòmiques de cuina andorrana. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.
Dimecres, 5 de novembre. Segon dels espais de l'Andorra a taula. Parlem de la proposta de la Borda del Tremat, d'Encamp, amb el seu chef i propietari, José Antonio Rocha. Un menú per llepar-se els dits!
Dimecres, 12 de novembre. Tercer espai de la nova tongada dels Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el chef i propietari del Minim's, al barri antic d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, un restaurant que ha estat present a totes les edicions de la iniciativa i amb una proposta de menú degustació excel·lent.
Dimecres, 19 de novembre. Quart espai de l'Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el xef del restaurant-brasserie La Bohème, de Grans Magatzems Pyrénées, Philippe Pereiro.
Dimecres, 26 de novembre. Darrer dels espais Andorra a taula de la tardor 2014, amb conversa amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián. Hem regalat els vuit darrers menús a oients i seguidors de les xarxes socials del programa.
Dimecres, 13 de maig. Nou espai Andorra a taula, sobre les vuitenes jornades gastronòmiques de cuina andorrana. En contacte amb Antoni Búcar, gerent de la Borda de les Pubilles, d'Aixirivall. Quatre oients del programa han guanyat menus per a una persona per algun dels establiments de les jornades en el sorteig que hem realitzat durant l'edició d'avui.
Dimecres, 20 de maig. Entrevista amb el chef i propietari del restaurant Plat'in d'Andorra la Vella, Sébastien Besnier.
Dimecres, 27 de maig. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Juliàn, sobre el tram final de les jornades Andorra a taula.
El cuiner i propietari de l'Era d'en Jaume, a Llorts, Pep Ramos, ha estat avui el nostre protagonista a l'espai Andorra a taula.
En el darrer espai Andorra a taula, de la novena edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana, conversem amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.