MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 18º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Andorra a taula

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Recta final de l'Andorra a taula

Recta final de l'Andorra a taula

En el darrer espai Andorra a taula, de la novena edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana, conversem amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.

Andorra a taula, amb Pep Ramos

Andorra a taula, amb Pep Ramos

El cuiner i propietari de l'Era d'en Jaume, a Llorts, Pep Ramos, ha estat avui el nostre protagonista a l'espai Andorra a taula.

Andorra a taula, amb Òscar Julián

Andorra a taula, amb Òscar Julián

Dimecres, 27 de maig. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Juliàn, sobre el tram final de les jornades Andorra a taula.

Andorra a taula, amb Antoni Búcar

Andorra a taula, amb Antoni Búcar

Dimecres, 13 de maig. Nou espai Andorra a taula, sobre les vuitenes jornades gastronòmiques de cuina andorrana. En contacte amb Antoni Búcar, gerent de la Borda de les Pubilles, d'Aixirivall. Quatre oients del programa han guanyat menus per a una persona per algun dels establiments de les jornades en el sorteig que hem realitzat durant l'edició d'avui.

Andorra a taula, amb Òscar Julián

Andorra a taula, amb Òscar Julián

Dimecres, 26 de novembre. Darrer dels espais Andorra a taula de la tardor 2014, amb conversa amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián. Hem regalat els vuit darrers menús a oients i seguidors de les xarxes socials del programa.

Andorra a taula, amb Philippe Pereiro

Andorra a taula, amb Philippe Pereiro

Dimecres, 19 de novembre. Quart espai de l'Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el xef del restaurant-brasserie La Bohème, de Grans Magatzems Pyrénées, Philippe Pereiro.

Andorra a taula, amb Miquel Canturri

Andorra a taula, amb Miquel Canturri

Dimecres, 12 de novembre. Tercer espai de la nova tongada dels Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el chef i propietari del Minim's, al barri antic d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, un restaurant que ha estat present a totes les edicions de la iniciativa i amb una proposta  de menú degustació excel·lent.

Andorra a taula, amb José Antonio Rocha

Andorra a taula, amb José Antonio Rocha

Dimecres, 5 de novembre. Segon dels espais de l'Andorra a taula. Parlem de la proposta de la Borda del Tremat, d'Encamp, amb el seu chef i propietari, José Antonio Rocha. Un menú per llepar-se els dits!

Andorra a taula 29-10-2014

Andorra a taula 29-10-2014

Dimecres, 29 d'octubre. Primer dels espais de la temporada de l'Andorra a taula 2014, VII Jornades gastronòmiques de cuina andorrana. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.

Andorra a taula, amb Òscar Julián

Andorra a taula, amb Òscar Julián

Dimecres, 25 de juny. Darrer espai de l'Andorra a taula, corresponent a les sisena jornades gastronòmiques de cuina andorrana. Hem conversat amb Òscar Julián, director i portaveu de la Unió hotelera.

Andorra a taula, amb Jordi Ferrer

Andorra a taula, amb Jordi Ferrer

Dimecres, 18 de juny. Penúltim espai de l'Andorra a taula, en conversa amb Jordi Ferrer, director de restauració de la Borda Estevet.

Andorra a taula, amb Lluis Comellas

Andorra a taula, amb Lluis Comellas

Dimecres, 4 de juny. A l'espai Andorra a taula, conversa avui amb el gerent de l'hotel París, Lluís Comellas, un dels establiments participants a les jornades gastronòmiques de cuina andorrana.

Andorra a taula, amb Pilar Martin

Andorra a taula, amb Pilar Martin

Dimecres, 21 de maig. Segon espai de l'Andorra a taula a l'Ara i Aquí. Avui, conversa amb la segona cap de cuina del 1940 Restaurant, Pilar Martín, sobre les jornades gastronòmiques i l'oferta en concret del seu establiment.

Andorra a taula, amb Òscar Julian

Andorra a taula, amb Òscar Julian

Dimecres, 14 de maig. A l'Ara i Aquí hem engegat els espais corresponents a la sisena edició de l'Andorra a taula. Hem presentat la nova campanya de jornades gastronòmiques de cuina andorrana amb el director de la Unió hotelera, Òscar Julián.