MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Covers

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Et rockejarem

Et rockejarem

La projecció de la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody' ha tornat a posar Queen de màxima actualitat. L'Òscar Royo ens ha portat a l'espai 'Covers' versions d'uns dels temes emblema de la banda, el 'We will rock you', de 1977. N'hi ha de bones, i molt. Però no totes...

Els Stones també han estat joves

Els Stones també han estat joves

Versions avui d'un tema dels Stones de 1966, amb l'Òscar Royo a l'espai 'Covers'. Joves, molt joves, Mick Jagger i companyia amb el "Under my thumb", inclós a l'àlbum 'Aftermath', el quart de la seva trajectòria.

Les versions del "Jumpin' Jack Flash", dels Rolling Stones

Les versions del "Jumpin' Jack Flash", dels Rolling Stones

Avui fa 50 anys i quatre dies, exactament, que es va enregistrar un dels temes bandera dels Stones. "Jumpin 'Jack Flash" és una tema creat per Mick Jagger i Keith Richards i llançat com a senzill el 24 de maig de 1968. Ha estat verisonat per molts grups i cantants i avui l'Òscar Royo ens ha fet una tria a l'espai 'Covers'

Les versions del "Sweet Caroline", de Neil Young

Les versions del "Sweet Caroline", de Neil Young

Neil Young abandona els escenaris a causa del Parkinson que pateix. Per això l'Òscar Royo ha volgut dedicar avui el 'Covers' a versions d'un dels seus temes bandera, el "Sweet Caroline", de 1969.

Les versions del "Zombie", dels Cranberries

Les versions del "Zombie", dels Cranberries

L'Òscar Royo ha volgut avui fer un homenatge de record a Dolores O'Riordan, la recentment desapareguda vocalista dels Cranberries. Ha dedicat el 'Covers' d'avui a versions del tema bandera de la banda irlandesa, el "Zombie", de 1994.

Les versions del "Nutbush City limits"

Les versions del "Nutbush City limits"

"Nutbush City limits" ha estat avui el tema central del 'Covers' de l'Òscar Royo. Una cançó de Tina Turner, poc abans de separar-se del seu mareit Ike, i que va ser enregistrada l'any 1973.

Les versions del "Billie Jean"

Les versions del "Billie Jean"

L'àlbum més venut de la història, el "Thriller", de Michael Jackson, acaba de complir 35 anys. L'Òscar Royo aprofita l'efemèride per oferir avui un 'Covers' amb versions del "Billie Jean".

Els altres "Despacito"

Els altres "Despacito"

Versions del tema de Luis Fonsi, amb Daddy Yankee, el conegudíssin "Despacito", al 'Covers' de l'Òscar Royo.