MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El Sant Valentí viatger

El Sant Valentí viatger

L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ha proposat avui destinacions adients per un dia com el d'avui, Sant Valentí.

De viatge

De viatge

La Montse Grau, amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrenéees, ens parlen avui d'Islàndia. Ens ajuda el Pedro Collado, de Travel.Land.

La màgia dels paisatges de Noruega

La màgia dels paisatges de Noruega

La Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens proposa avui una visita a Noruega. Si cliqueu a l'enllaç podreu accedir a la pàgina oficial de turisme del país, que destaca el lema "Powered by Nature". https://www.visitnorway.es/

Viví Argentina

Viví Argentina

Avui hem marxat radiofònicament cap a l'Argentina amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées. Ens ha ajuda un nacional d'aquest fantàstic país sudamericà que treballa a Andorra, l'Otto Zani. Viví Argentina és el lema del servei oficial de turisme del país.

El paradís no és a prop

El paradís no és a prop

No és un paradís, no, és el que ve després. Avui, a la sèrie de destins turístics habituals de viatges de noces, l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens parla de la Polinèsia francesa. Ens ha ajudat el Miguel Da Costa, product manager de Air Tahiti Nui.

100% pure New Zeland

100% pure New Zeland

Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, i el Teix Mas, parlem avui de Nova Zelanda. El Teix va fer durant el 2018 un viatge de dos mesos pel país oceànic que té com a lema oficial '100% puresa'

Buscant un lloc diferent

Buscant un lloc diferent

A l'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, una nova moda que s'obre camí. Viatges per fer la petició de ma en llocs emblemàtics.

Costa Rica essencial

Costa Rica essencial

El Cristian Capella ens ha parlat de Costa Rica a l'espai de VIatges Pyrénées. L'eslògan de la pàgina oficial de Turisme ha canviat el 'Pura vida', per 'Costa Rica, esencial'

Ciutats i parcs naturals

Ciutats i parcs naturals

La Costa oest dels Estats Units és un dels destins més triats com a viatge de noces. Ha estat l'elecció que ha comentat l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, a l'espai d'avui. A la imatge que il·lustra aquest podcast, un dels racons d'Antelope Canyon.

Wonderful Indonesia!

Wonderful Indonesia!

Amb Viatges Pyrénées hem iniciat una sèrie de capítols sobre les destinacions més escollides per a viatges de noces. Avui, un lloc paradisíac, Indonèsia, amb el Cristian Capella. A les xarxes hem compartit el lloc web de turisme oficial del país, amb el lema 'Wonderful Indonesia!'

La porta d'Àsia

La porta d'Àsia

Amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, avui hem viatjat radiofònicament cap a Tailàndia. L'experiència que ens ha explicat és molt personal. Ens ha descrit un recent viatge de quinze dies al país que està considerat com la porta ideal d'Àsia per a molts turistes.

Les propostes de Costa Cruceros

Les propostes de Costa Cruceros

Cita amb el penúltim espai del 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées. Avui, amb el Cristian Capella, hm parlat de Costa Cruceros, amb el Xavi Vicente. Shakira no ha vingut.

Les propostes de Politours

Les propostes de Politours

Els 'Crazy cruises' de Viatges Pyrénées ens porten avui els creuers fluvials de Politours. N'hem parlat amb el Cristian Capella i el Miquel Agell.

Les propostes de 'Un mundo de cruceros'

Les propostes de 'Un mundo de cruceros'

Amb el Cristian Capella i l'Elisa Arroyo, de Viatges Pyrénées, i dins els Crazy cruises, avui hem parlat de les propostes del operador especialitzat en creuers 'Un Mundo de Cruceros'. Ens ha ajudat el Leandro Satústegui.

Les propostes de Pullmantur cruceros

Les propostes de Pullmantur cruceros

Nou capítol dels 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées. Amb la seva directora,l'Imma Codina, hem comentat avui les propostes de Pullmantur cruceros, amb l'ajut de l'Òscar Rocasalbas, comercial de la companyia.

Les propostes de MSC Cruises

Les propostes de MSC Cruises

Nou capítol dels 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées. Amb el Cristian Capella hem comentat avui les propostes de MSC Cruises, amb l'ajut del Frank Rodríguez, un dels comercial de la companyia.

 

La fantàstica prèvia de la fira

La fantàstica prèvia de la fira

Avui, Viatges Pyrénées organitza, de17 a 21h al Bufet El Grill (3a planta) una nova edició de la 'Fira del creuer'. En parlem al programa amb l'Imma Codina i representants de Royal Caribbean International, Celebrity Cruises i Azamara Club Cruises (Ricard Valdé), Un Mundo de Cruceros (Leandro Satústegui), Politours Cruises (Miquel Agell), Costa Cruceros (Xavier Vicente) i Pullmantur Cruises (David Solanellas).

The city that never sleeps

The city that never sleeps

Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, avui hem marxat 'radiofònicament' cap a Nova York. No ens ha calgut anar molt lluny a buscar consells, ja que la Viviana Besolí hi ha anat tres cops i ens ajudat força a comentar els principals atractius.

Destinacions d'hivern del Club Med

Destinacions d'hivern del Club Med

Avui hem parlat amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, de les activitats vinculades a l'esquí del Club Med. Ens ha ajudat des de Club Med a Barcelona, la Sònia Rivera