MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 18º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Les propostes de MSC Cruises

Les propostes de MSC Cruises

Nou capítol dels 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées. Amb el Cristian Capella hem comentat avui les propostes de MSC Cruises, amb l'ajut del Frank Rodríguez, un dels comercial de la companyia.

 

La fantàstica prèvia de la fira

La fantàstica prèvia de la fira

Avui, Viatges Pyrénées organitza, de17 a 21h al Bufet El Grill (3a planta) una nova edició de la 'Fira del creuer'. En parlem al programa amb l'Imma Codina i representants de Royal Caribbean International, Celebrity Cruises i Azamara Club Cruises (Ricard Valdé), Un Mundo de Cruceros (Leandro Satústegui), Politours Cruises (Miquel Agell), Costa Cruceros (Xavier Vicente) i Pullmantur Cruises (David Solanellas).

The city that never sleeps

The city that never sleeps

Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, avui hem marxat 'radiofònicament' cap a Nova York. No ens ha calgut anar molt lluny a buscar consells, ja que la Viviana Besolí hi ha anat tres cops i ens ajudat força a comentar els principals atractius.

Destinacions d'hivern del Club Med

Destinacions d'hivern del Club Med

Avui hem parlat amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, de les activitats vinculades a l'esquí del Club Med. Ens ha ajudat des de Club Med a Barcelona, la Sònia Rivera

La tria de l'estiu i els destins que revifen

La tria de l'estiu i els destins que revifen

Quins han estat els destins de vacances més triats a l'estiu? Ha estat real la recuperació de mercats 'castigats' darrerament, sobretot per qüestions de seguretat, com Tunssia, Egipte o el Marroc? Ens ho ha comentat l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées.

Egipte, tot l'exotisme i una gran relació qualitat-preu

Egipte, tot l'exotisme i una gran relació qualitat-preu

El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha voolgut comentar avui diferents possibilitats per conèixer Egipte. Hem aprofitat l'experiència d'un viatge recent del Jordi Capella, i l'opinió del responsable de Saraya Tours, Aiman Farouk.

Benvinguts a casa vostra

Benvinguts a casa vostra

Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, hem parlat avui de les Illes Balears com a destinació turística. Un ventall de possibilitats molt ampli, segons sigui l'illa que visitem. Els alts preus só, malauradament, un escull important per gaudir d'un destí fantàstic.

Descobreix la màgia

Descobreix la màgia

L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha destacat avui com a suggeriment de viatge una visita a Disneyland París.

Les magnífiques Illes gregues

Les magnífiques Illes gregues

A l'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, hem parlat avui dels atractius, que en són molts, de les Illes gregues.

Coneixes les Terres de l'Ebre?

Coneixes les Terres de l'Ebre?

Avui hem conegut els atractius de les Terres de l'Ebre amb la Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i Adelino Fontanet, del receptiu Ebrelans Serveis Turistics i Lo Sirgador, Activitats al riu Ebre i Via Verda.

La ciutat vermella

La ciutat vermella

El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha destacat els atractius turístics més importants de Marràqueix, coneguda com "La ciutat vermella", després d'una visita recent.

Una experiència ayurvèdica

Una experiència ayurvèdica

Al 'De viatge', hem visttat radiofònicament el Kairali - The Ayurvedic Healing Village, que es troba a la localitat de Palakkas, a l'India. Ho hem fet amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i la Laura Rodríguez, de laura&miró, representant a Europa del centre ayurvèdic.

Cap a la Xina

Cap a la Xina

La directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ens porta avui cap a la Xina, de la mà de la Mercè Gilabert, d'Europamundo.

Toulouse, una escapada cinc estrelles

Toulouse, una escapada cinc estrelles

Avui a l'espai 'De viatge', hem marxat, radiofònicament parlant, fins a Toulouse amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, i l'Emmanuelle Martinez, delegada comercial de l'Aéroport Toulouse Blagnac. Des d'Andorra, una escapada de primera qualitat a la capital de l'Alta Garona.

Els safaris

Els safaris

A l'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, marxem avui cap a l'Àfrica. Hem parlat dels viatges de safari fotogràfic.

Una icona entre els destins de muntanya

Una icona entre els destins de muntanya

La directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ha triat avui,. amb motiu del Congrés, una destibnació icònica de muntanya, el Nepal. Hem compartit les experiències de la Judith Fillet, que hi va ser el setembre passat.

Cuba, segons les propostes de Baraka Travel Club

Cuba, segons les propostes de Baraka Travel Club

Al 'De viatge' d'avui, l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha proposat parlat de les propostes de viatges a Cuba que fa l'operador Baraka Travel Club. Ens ha ajudat l'Odalys Reyes.