MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Economia

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El benestar del turisme i el turisme de benestar

El benestar del turisme i el turisme de benestar

El Pere Augé ha donat detalls del I Congrés de turisme de benestar que se celebrarà l'octubre vinent a Arinsal. Un sector que genera milions i milions d'euros l'any arreu del món i del qual Andorra n'hauria de formar part de forma decidida.

La definició de la 'Marca Andorra' encara la fase final

La definició de la 'Marca Andorra' encara la fase final

La definició de la 'Marca Andorra' encara la seva recta final, abans de la presentació pública el 5 de març. Comentem les darreres novetats amb el Pere Augé. Bloom Consult acaba de presentar a la Taula público-privada l'anàlisi de l'enquesta nacional i internacional que presentava tres idees: "equilibri", "laboratori de benestar" i "connexió". Ara hi entra en acció l'empresa SUMA, que és qui desenvoluparà gràficament el treballl fet per Bloom Consulting

Una marca de tots

Una marca de tots

Amb el Pere Augé abordem un exemple clar del que ha estat, és i serà, una feina d'equip, allunyada de condicionants ideològics i a la recerca del benefici comú. Parlem de la Marca Andorra, que després de completar les tres fases de la seva construcció s'espera que sigui presentada el 5 de març.

Primeres conclusions

Primeres conclusions

El director executiu de Bloom Consulting i el cap de l'Àrea d'estratègia van presentar ahir davant la Taula público privada de la 'Marca Andorra' els resultats de la fase 1 de l’estudi realitzat les darreres setmanes. Avui n'hem parlat amb el Pere Augé a l'espai d''Economia i empresa' del programa

Cal fer de la necessitat, virtut

Cal fer de la necessitat, virtut

Amb el Pere Augé parlem d'habitatge a l'espai d''Economia i empresa'. Abordem el tema, a partir del darrer artiocle que ha publicat a l'Ara Andorra, seguint allò que es diu de "fer de la necessitat, virtut".

Dia D, 5 de març de 2019

Dia D, 5 de març de 2019

El Pere Augé ens ha donat detall a l'espai d''Economia i empresa' de la primera reunió del comitè de pilotatge de la 'Marca Andorra'. El dia 5 de març de 2019 es donarà a conèixer la imatge de la marca.

Amb 'D' majúscula

Amb 'D' majúscula

El Projecte D i les possibles solucions al problema del mercat de lloguer, han estat els dos temes que avui ha tractat l'espai del Pere Augé

Desenclavament i prioritats

Desenclavament i prioritats

La negociació de l'acord d'associació amb la UE i el desenclavament d'Andorra, i la prioritat legislativa preelectoral, els dos temes d'avui a la secció del Pere Augé

Una evolució que ha acompanyat a la del país

Una evolució que ha acompanyat a la del país

L'evolució de la CEA, un dia abans del relleu a la presidència, i el conveni amb el Govern d'Andorra per a la 'Marca Andorra', dos dels temes que avui hem comentat amb el Pere Augé.

Tecnologia i ecosistemes

Tecnologia i ecosistemes

El Pere augé ens ha visitat avui per compartir el quinzenal anàlisi d'aspectes de l'economia i l'empresa. Entre d'altres temes, avui hem parlat de la tecnologia blockchain i li hem demanat que entén ell per "ecosistema gastronòmic"

La marca de la seducció

La marca de la seducció

El projecte de la 'Marca Andorra' farà un gran pas endavant de difusió aquest dijous amb la presentació de Bloom Consulting, una empresa especialista en Marca País, que realizarà el desenvolupament de l'estratègia i posicionament per Andorra. És un dels temes que hem comentat avui amb el Pere Augé a la secció d'Economia i empresa'.

Renova i regenera

Renova i regenera

Pel Pere Augé, és del tot imprescindible que es faci una aposta per a la millora del parc immobililari, a partir dels ajuts que signifiquen el Pla Renova i els consells del programa Andorra Regenera

Ànima, esmenes i Marca Andorra

Ànima, esmenes i Marca Andorra

Amb el Pere Augé hem parlat avui de la necessitat de posar l'anima en els projectes i de crear al voltant d'ells una onada positiva. també de l'eneuig de l'empresariat andorrà pel fet que els grup liberal retiri les seves esmenes de la llei de modificació de l'impost de societats, i de les novetats que hi ha al voltant de la construcció de la Marca Andorra.

Premis i poder de seducció

Premis i poder de seducció

La secció d''Economia i empresa', amb el Pere Augé, ha destacat avui la segona edició del lliurament de Premis de la CEA, celebrada dijous passat. A més, hem analitzat el contingut del darrer article d'opinió publicat pel Pere a l'Ara Andorra, on es fan reflexions sobre el paper actiu de l'empresarial andorrà.

Construint la marca d'estat

Construint la marca d'estat

Amb el Pere Augé hem comentat avui l'estat del procés de consrtrucció de la Marca Andorra, la segona gala de Premis de la CEA, del 15 de març, i els indicadors econòmics que fa uns dies va oferir el ministre Saboya.

Vaga, reforma, pacte, conveni i CASS

Vaga, reforma, pacte, conveni i CASS

Comentar del Pere Augé sobre aspectes de l'actualitat de caire laboral, amb la vaga dels funcionaris al capdavant. També la reforma laboral, el seu debat parlamemntari, el concepte de negociació col·lectiva i les mesures de la CASS presentades ahir al Consell.

Els reptes del 2018

Els reptes del 2018

El Pere Augé ha repassat a l'espai d'Economia i empresa' els principals reptes que identifica l'empresariat andorrà per aquest 2018. Una part d'ells, recollits a l'article d'opinió a l'Ara Andorra, que porta per títol "A qui hem de fer CASS?"