MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 28º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: El cafè de l'Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El cafè del Ara i Aquí amb David Cuadrado

El cafè del Ara i Aquí amb David Cuadrado

El psicòleg i consultor David Cuadrado, soci fundador de Viventia, fa avui a les 19h una conferència a la sala d'actes de MoraBanc, convidat pel Col•legi Sant Ermengol i l' Apser Sant Ermengol: "Coaching per nens (o millor dit, per pares)". Avui ens ha visitat al Cafè i hem comentat molts temes sobre la relació entre mares, pares, fills i filles.

El cafè del Ara i Aquí amb Meritxell Gallo

El cafè del Ara i Aquí amb Meritxell Gallo

Cafè amb la Meritxell Gallo, la directora d'Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l'estudi, sobre el seguit de temes que es tracataran a la 35a edició de la Universitat d'estiu d'Andorra.

El cafè del Ara i Aquí amb Josep Marticella

El cafè del Ara i Aquí amb Josep Marticella

El director general de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, ha visitat avui el Cafè i ha apuntat els darrers detalls de l'organització de la Copa del món de mountain bike i del mundial màster posterior, a 12 dies d'aixecar el teló.