MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: El cafè de l'Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El cafè de l'Ara i aquí amb  Àngels Mach i Carles Riba

El cafè de l'Ara i aquí amb Àngels Mach i Carles Riba

Cafè amb Carles Riba, professor emèrit del departament d’Enginyeria Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i president de l’associació CMES (Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible), i l'Àngels Mach, la presidenta de la SAC.

El cafè de l'Ara i aquí amb Hella Ben Youssef

El cafè de l'Ara i aquí amb Hella Ben Youssef

La tunisiana Hella Ben Youssef Ouardani, vicepresidenta de la Internacional Socialista de Dones i del partit Fòrum pel Treball i per les Llibertats, l'ETTAKATOL, ha estat avui la convidada al Cafè. El Partit Socialdemòcrata organitza aquest vespre a les 19,30h a la Llacuna una taula rodona amb el títol "Dones: pollítica i drets" i ella és una de les participants.