MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: El cafè de l'Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El café del Ara i aquí amb Conrad Blanch

El café del Ara i aquí amb Conrad Blanch

El director general de les finals de la Copa del Món de Grandvalira, Conrad Blanch, ens explica la darrera hora abans de l'inici de la competició aquest dimecres. Tot està a punt per acollir les 9 curses, les 8 oficials i el Team Event, i Blanch destaca la qualitat de la pista i la feina de tot l'equip i els voluntaris per fer realitat l'esdeveniment esportiu més important que ha acollit el país.

El café del Ara i aquí amb Claudia Rodrigues i Marta Pérez

El café del Ara i aquí amb Claudia Rodrigues i Marta Pérez

21 de març. Dia mundial de la síndrome de Down. Ens acompanyen avui al Cafè les dues presidentes que ha tingut l'Associació per la Síndrome de Down d'Andorra, l'ASDA, l'actual, la Clàudia Rodrigues, i la que va impulsar el col·lectiu a l'inici, la nostra companya, la Marta Pérez.