MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: El temps

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Ampliem la previsió del temps

Ampliem la previsió del temps

Amb el Josep Tomàs ampliem la previsió del temps de cara al cap de setmana. Hem parlant de l'inici de la temporada blanca a Vallnord Ordino-Arcalís

Ampliem la previsió del temps

Ampliem la previsió del temps

L'estat de l'atmosfera, des d'avui i fins el cap de setmana. el tema de tancament de la tercera hora, amb el Josep Tomàs.

Ampliem la previsió del temps

Ampliem la previsió del temps

Amb el Josep Tomàs hem tancat la tercera hora del programa. El nostre meteoròleg ens ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana.

La tardor astronòmica arriba diumenge

La tardor astronòmica arriba diumenge

A les 3,54h de la matinada de diumenge comença la tardor astronnòmica. Amb el Josep Tomàs hem ampliat la previsió del temps per avui i pels dies que falten fins el canvi estacional.

Previsió del temps  i l'arribada de 'Florence'

Previsió del temps i l'arribada de 'Florence'

Amb el Josep Tomàs tanquem cada setmana la tercera hora del dijous. ampliem la previsió del temps de cara al cap de setmana i, avui, ens ha parlat de l'arribada de l'huracà 'Florence' a la costa est nordamericana.

Les bruixes es pentinen

Les bruixes es pentinen

El Josep Tomàs ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. Fent bona la cançó tradicional, les bruixes potser es pentinaran, ja que al llarg del cap de setmana hi haurà estones de sol i de pluja.