MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Emprenedors

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna

Emprenedors, amb Felip Gallardo

Emprenedors, amb Felip Gallardo

Dilluns, 15 de juny. L'espai Emprenedors, amb el Felip Gallardo, que ve acompanyat avui de Miquel Canturri, restaurador i president de l'Associació de comerciants del centre històric d'Andorra la Vella.

Emprenedors, amb Felip Gallardo

Emprenedors, amb Felip Gallardo

Al primer Emprenedors de la nova temporada, Felip Gallardo, arriba acompanyat d'Armand Pedrós, màxim responsable d'Apod Design. Parlem de l'empresa que dirigeix i de l'app  que han creat, el "Tamarro volador".

Emprenedors, amb Felip Gallardo i Aleix Varela

Emprenedors, amb Felip Gallardo i Aleix Varela

A l'Emprenedors, el Felip Gallardo ve avui acompanyat de l'Aleix Varela, exconseller general, que ens explicarà el seu cas de recerca de solucions professionals a la crisi, i, d'altra banda, el Felip ens analitzarà el TEDxAndorra la Vella que se celebrarà dissabte vinent al vestíbul del Consell General, sota el títol de "El món líquid", analitzant les transformacions de la societat.

Cristina Segura: una història de passió

Cristina Segura: una història de passió

A l'Emprenedors, amb el Felip Gallardo, rebem avui la coach Cristina Segura. Una emprenedora que ha fet del coaching la seva passió. Es defineix com a "enamorada de la vida, autèntica, emprenedora, valenta i independent".

Una iniciativa sobre rodes

Una iniciativa sobre rodes

A l'espai Emprenedors, amb el Felip Gallardo, tenim avui com a convidat el company Quim Barceló, responsable d'Andorra Segway Tours.

L'emprenedoria del bon humor

L'emprenedoria del bon humor

El Felip Gallardo ha vingut avui molt ben acompanyat a l'espai Emprenedors. Dos dels membres del grup Quelcom, Joan Carles Casal i Miquel Olivé, han explicat l'origen del grup i el moment actual enq uè es trobem, obrint camí dins el sector de l'humor nacional.

L'experiència al Global Entrepreneurship Congress

L'experiència al Global Entrepreneurship Congress

El Felip Gallardo va ser present, a meitat del mes de març, al Global Entrepreneurship Congress, que es va celebrar a la localitat colombiana de Medellín. A l'espai Emprenedors d'avui ens ha explicat la seva experiència i els trets  més destacats del congrés, que tenia com a leitmotiv el futur de l'emprenedoria.

La passió per escriure

La passió per escriure

El Felip Gallardo ha vingut acompanyat avui a l'espai Emprenedors de la Susana Ginesta que acaba de presentar el llibre "Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre".

Un canvi de rumb vital el va portar de l'spinning a la restauració

Un canvi de rumb vital el va portar de l'spinning a la restauració

A l'espai Emprenedors d'aquest dilluns, el Felip Gallardo ha vingut acompanyat del Jordi Roig, propietari del Nou Vertical, a Ordino, i del Bar Versalles, a Andorra la Vella. Un exemple perfecte d'emprenedoria lligada a un canvi radical de vida i professió: de l'spinning a la restauració.

"Morder el hielo" o la necessitat d'adaptar-se als canvis

"Morder el hielo" o la necessitat d'adaptar-se als canvis

Ens ha visitat avui Lluís Soldevila de la mà del Felip Gallardo, a l'espai Emprenedors. Soldevila impartirà avui una conferència a Andbank a les 19.30h sota el títol "Morder el hielo", el títol del seu últim llibre. Una conferència que es podrà veure íntegrament i en directe, via l'streamig del nostre web, Andorra Difusió.

Panxacontents amb Pep Ramos: Bacallà

Panxacontents amb Pep Ramos: Bacallà

El Pep Ramos ens parla dels diferents tipus de bacallà que podem trobar al mercat. Fresc, congelat, refrigerat, fumat...a tot això i aprofitant la visita en prepara un timbal de bacallà amb seques a la musselina d'all.