MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: La cuina

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Les receptes del Christian Zanchetta

Les receptes del Christian Zanchetta

El Christian Zanchetta ha obert la seva aula de cuina al programa i ens ha ensenyat a fer una lassanya de pollastre amb verdures de tardor i camagrocs.

Les receptes del Christian Zanchetta

Les receptes del Christian Zanchetta

El Christian Zanchetta ens ha portat avui la recepta d'un postre. Ens ha ensenyat a fer un canaló de carbassa a la taronja i crema lleugera de toffe.

La recepta del Christian Zanchetta

La recepta del Christian Zanchetta

Atenció: vichyssoise de sarró amb escumós de formatge de cabra i nous. És el plat que ens ha ensenyat a fer el Christian Zanchetta, que ha afegit algunes variants molt interessants.

La recepta del Christian Zanchetta

La recepta del Christian Zanchetta

El Christian Zanchetta ha obert l'aula de cuina i ens ha ensenyat a fer un entrant de traca i mocador. Un 'tàrtar de tonyina amb espàrrecs blancs i acidulats'.

La recepta del Christian Zanchetta

La recepta del Christian Zanchetta

Atenció a la recepta que avui ens ensenya a fer el nostre xef de capçalera, el Christian Zanchetta. Un carpaccio de pinya confitada amb menjar blanc de coco.... Sense paraules.