MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Toxines i antídots

Toxines i antídots

La Núria Prenafeta ens ha parlat avui a 'La cuina del talent' dels antídots que poden neutraitzar les toxines de la comunicació.

Resolent els problemes d'equip

Resolent els problemes d'equip

Hem analitzat avui a 'La cuina del talent' les cinc disfuncions habituals quan es treballa en equip. Les eines per resoldre-les seran objecte d'un curs que impartirà la Núria Prenafeta a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra el 20 i 21 de novembre.

Àgils, eficaces i orientades a resultats

Àgils, eficaces i orientades a resultats

Res pitjor que la sensació de temps perdut en reunions de feina inacabables i gens profitoses. La Núria Prenafeta impartirà un curs a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra per donar-hi solució i ens ho ha explicat avui al programa.

 

Oferir i rebre

Oferir i rebre

Avui, a 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta, hem parlat de com oferir i com rebre feedback en el nostre entorn personal i professional.

Com penso que sóc i com em veuen els altres

Com penso que sóc i com em veuen els altres

A la secció de 'La cuina del talent', la Núria Prenafeta ens ha parlat avui de la diferència que sovint existeix entre la visió que un té d'un mateix i l'opinió que els altres tenen.

Elevar el nivell de consciència

Elevar el nivell de consciència

Elevar el nivell de consciència per ser més feliços i crear un futur més sostenible. Avui, amb la Núria Prenafeta, a la primera 'Cuina del talent' de la temporada

Foc nou

Foc nou

En el darrer espai de 'La cuina del talent' de la temporada, amb la Núria Prenafeta, aprofitem el foc de la cuina per cremar en una foguera purificadora metafòrica tot allò que volem deixar enrere, i ens plantegem com volem viure l'estiu i dibuixar els reptes del nou curs

Evitar les responsabilitats i no tenir cura dels resultats

Evitar les responsabilitats i no tenir cura dels resultats

A l'espai de 'La cuina del talent', de la Núria Prenafeta, hem completat avui el tema de les disfuncions en un equip d'alt rendiment. Ens faltava analitzar les dues últimes: evitar les responsabilitats i la manca d'atenció als resultats.

Complir l'expedient o ser d'alt rendiment (1)

Complir l'expedient o ser d'alt rendiment (1)

La Núria Prenafeta ha iniciat avui un tema que haurem d'acabar de desenvolupar dimarts vinent. Ens parla de les cinc disfuncions que tenen a veure amb la relació entre les persones, i que marquen la diferència entre un equip de treball que fa el que li toca i un equip d'alt rendiment.

Les cinc potes de la motivació

Les cinc potes de la motivació

Quins ingredients ha de tenir la fòrmula que fa que la gent se senti motivada a la feina? La Núria Prenafeta n'identifica cinc de principals, a 'La cuina del talent'. 

Gelos, ira i pors amagades

Gelos, ira i pors amagades

En espais anteriors, la Viviana Besolí ha parlat sobre les emocions de la gelosia i la ira. Avui ens ha comentat les situacions de gelosia que provoquen atacs d'ira i, segons afirma, amaguen pors.

Amor o poder?

Amor o poder?

Com ens relacionem amb els altres? En l'àmbit personal, a la feina, amb la parella, en política... Utilitzem claus d'estimació o amor, o més aviat de poder? Ha estat el tema que ha centrat 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta