MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Rendibilitat i honorabilitat

Rendibilitat i honorabilitat

El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha parlat del concepte 'clickbait'. Si aquest l'ajuntem a les 'fake news', ens trobem en un escenari molt complex i molt poc honorable.

Importarem també el Thanksgiving Day?

Importarem també el Thanksgiving Day?

Ens ha visitat el soci-consultor de SisèGrau, el Fernando Blanco, per parlar sobre Halloween i les seves influències actuals i de cara al futur en el sector del marketing i el comerç. La importació de costums des de l'altra banda de l'Atlàntic o des d'Àsia podria tenir continuitat

Facebook Ads

Facebook Ads

El Fernando Blanco ens ha explicat com funciona la publicitat a Facebook, a partir de la gestió de l'eina Facebook Ads. El tema va ser objecte d'un curs, divendres passat, a la Cambra de Comerç.

Preparats, llestos... acció!

Preparats, llestos... acció!

Amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, hem analitzat els aspectes més destacats en comunicació política preelectoral

La influència dels 'influencers'

La influència dels 'influencers'

Comerç, màrqueting online i la influència dels 'influencers'. Són els elements de l'equació que ens ha explicat avui el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, a partir article sobre el tema que ha publicat al web de la Confederació empresarial andorrana.

El cel i l'infern de la viralització

El cel i l'infern de la viralització

El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat avui el fenòmens dels videos virals a la xarxa. Ho hem fet amb tres exemples diferents, sobre vitalitats positives, negatives i absolutament invioluntàries. El Fernando és demana, és el contingut viral una comunicació massiva sense límits?

Un projecte que se l'ha de fer seu tota la ciutadania

Un projecte que se l'ha de fer seu tota la ciutadania

El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha compartit avui amb tots les seves sensacions després d'assistir a la presentació la setmana passada del nou pas endavant en la construcció de la 'Marca Andorra', després de rebre els imputs dels responsables de Bloom Consulting.

La nova política de protecció de dades

La nova política de protecció de dades

Notarem canvis a partir de la nova normativa de protecció de dades europea que entra en vigor aquest divendres? Ho hem comentat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau

Les diferents mirades sobre el turisme

Les diferents mirades sobre el turisme

Ahir es va celebrar el SIMA, el Simposi Internacional de Marketing d'Andorra 2018. Amb el Fernando Blanco, l'organitzador, hem donat detall dels aspectes més destacats que es van tractar en l'edició que s'anomenava: Turisme, altres mirades.

Una visió àmplia del sector turístic

Una visió àmplia del sector turístic

El Fernando Blanco, de SisèGrau i organitzador del SIMA, el Simposi Internacional de Màrqueting d'Andorra, ens ha donat detalls del programa i ponents de la sisena edició, que se celebrarà el 8 de maig al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. El tema és "Turisme:altres mirades".

La (no) crisi de Facebook

La (no) crisi de Facebook

La polèmica sobre la filtració de dades de 50 milions d'usuaris de Facebook, quin futur augura a la companyia? Ho hem comentat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau.

 

Una possibilitat que ha generat polèmica

Una possibilitat que ha generat polèmica

El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha comentat avui al programa la polèmica aixecada entre alguns col·lectius en la implementació del Facebook Messengers Kids.

La utilització comercial del Whatsapp i del Facebook Messenger

La utilització comercial del Whatsapp i del Facebook Messenger

El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha dibuixat avui al programa els eixos principals del curs que impartirà dilluns vinent a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra sobre com podem treure rèdit comercial a les aplicacions Whatsapp i Facebook Messenger.

The japanese way of life

The japanese way of life

Ens ha visitat als estudis el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, que acaba de tornar del Japó. Hem posat damunt la taula les peculiaritats d'una societat que té un vincle vital amb la tecnologia.

Les campanyes més disruptives

Les campanyes més disruptives

Amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, hem  fet avui un nou espai 'Nodes' encarant la recta final del programa.

Una transformació de vertígen

Una transformació de vertígen

El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat al programa les claus de la conversió del Nadal. D'una celebració religiosa a un fenòmen comercial.

La globalització té un sentit unidireccional

La globalització té un sentit unidireccional

Us heu demanat mai el motiu pel qual algunes iniciatives 100% USA traspassen l'Atlàntic amb molta facilitat? Parlem de Halloween, el Black Friday, etc. Amb el Fernando Blanco, de SisèGrau, ho hem comentat. sembla que la globalització en té la clpa.

'Realpolitik', comunicació i relat

'Realpolitik', comunicació i relat

Arran dels darrers esdeveniments a la polèmica entre Catalunya i Espanya, el Fernando Blanco valora els aspectes comunicatius en l'apel·lació a la política dels fets, per davant de la política ideològica.

Dirigir l'opinió de forma interessada

Dirigir l'opinió de forma interessada

El Fernando Blanco, soci-consutor de sisèGrau, ens ha parlar avui de la "posveritat": Catalunya, Trump, Brexit i Alternativa per Alemanya. Fins a quin punt el públic és culpable del triomf de les mentides? Tenim una tendència "natural" a creure el que no és veritat? Quines són les conseqüències quan tot torna a la normalitat?