MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Parlem-ne

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Epicur i la recerca del plaer

Epicur i la recerca del plaer

A l'espai de Filosofia pràctica d'avui amb el David Murias, el nostre filòsof de capçalera, ens hem situat en el segle III aC. Hem parlar d'Epicur, de l'hedonisme i de la recerca del plaer i la felicitat.

Epictet i l'estoïcisme

Epictet i l'estoïcisme

Nou enfocament de l'espai de filosofia del David Murias. Enguany li direm Filosofia pràctica per avui. En el primer capítol ens ha explicat com va nèixer el corrent de l'estoïcisme i qui va ser Epictet, un dels seus seguidors més destacats.

El concepte 'felicitat'

El concepte 'felicitat'

Què és la felicitat? Què diu la ciencia i el coneixement ancestral sobre la felicitat? Es tem preparats per ser feliços en aquest món? Pautes i consells per ser feliç, amb el filòsof David Murias.

Ens ajuda o ens esclavitza?

Ens ajuda o ens esclavitza?

Amb el filòsof David Murias hem parlat avui de la tecnologia i la intel.ligència artificial. Un ajut o un esclavatge? Com afecta a la nostra felicitat i benestar individual, i a les relacions que tenim amb l'entorn?

L'adolescència i la seva realitat

L'adolescència i la seva realitat

L’etapa de l’adolescència, els problemes que tenen els adolescents actualment, la relació amb els pares, i el paper dels adolescents a la nostra societat. han estat alguns dels temes que avui el filòsof David Murias ha tractat a l'espai 'Parlem-ne'.

La vàlua de l'autoestima

La vàlua de l'autoestima

El David Murias, el nostre filòsof de capçalera, ha centrat avui la secció 'Parlem-ne' en la paraula "autoestima". A més, hem comentat el debut  d'IluminAND, que celebra la segona cita el 22 de febrer amb "Les dues cares de l'amor".

Cal que tanquem els cicles vitals i que n'obrim de nous

Cal que tanquem els cicles vitals i que n'obrim de nous

El David Murias, el nostre filòsof col·laborador, ha compartit amb tots un nou capítol de l'espai "Parlem-ne", la secció de reflexió i desenvolupament humà. Hem parlat dels cicles vitals, de Freud, del funcionament de l'ordinador mental i del projecte de teatre de consciència.

Parlem-ne: reflexió i desenvolupament

Parlem-ne: reflexió i desenvolupament

Avui hem estrenat un espai amb el filòsof David R. Murias. Li diem "Parlem-ne", i és un espai on el que volem és obrir-nos ala reflexió i a les possibililtats del desenvolupament humà.