MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Patrimoni cultural

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El patrimoni automobilístic

El patrimoni automobilístic

Hem compartit l'espai de 'Patrimoni cultural' amb la Marta Planas, la cap de l'Àrea de museus i monuments, i l'Eduard Tarrés, tècnic de museus. Hem parlat sobre el futur Museu Nacional de l'Automòbil.

La feina de restauració del patrimoni

La feina de restauració del patrimoni

Avui hem conegut com és la feina de restauració a Patrimoni Cultural d'Andorra. Ens han visitat la Mreia Tarrés i la Mireia Vidal, dues de les professionals del departament, que ens han explicat detalls sobre la seva feina i quin són els darrers treballs que s'estan fent.

El mestre i l'escola

El mestre i l'escola

Avui hem estrenat secció sobre el nostre 'Patrimoni cultural'. Hem parlat del mestre de Santa Coloma amb la Marta Planas (cap de l'àrea de museus i monuments) i Bernadeta Garrallà (cap d'Àrea de Béns mobles) del ministeri de Cultura.