MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Sobrellengua

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

La nostra parla

La nostra parla

Amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, hem obert la quarta i darrera hora del programa amb un nou 'Sobrellengua'. Entre d'altres temes, el Termcat, que ha publicat la 'Terminologia dels sistemes de resolució alternativa de conflictes' (ADR).

Reconeixements i premis

Reconeixements i premis

El 'Sobrellengua' d'avui ha tractat a l'obertura del reconeixement de títols entre Catalunya i Andorra, i del lliurament de premis de la Fundació Ramon Llull. amb el Marc Cortés, tècnic del @Servei de Política Lingüística.

El català, al 'Sobrellengua'

El català, al 'Sobrellengua'

Una nova cita amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística. Més temes sobre la nostra llengua per obrir, un dilluns més, la quarta i darrera hora del programa.

El racó del català

El racó del català

El Marc Cortés ens ha portat un munt de continguts per comentar al 'Sobrellengua' d'avui, l'espai del català a l'Ara i Aquí.

El racó del català

El racó del català

El Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ens ha portat un munt d'informacions amb el català com a protagonista.

Més Marc Cortés, més 'Sobrellengua'

Més Marc Cortés, més 'Sobrellengua'

Des de dubtes lingüístics a novetats terminològiques, passant pel cinema, eines i recursos didàctics, etc. És la secció del català amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística.

El català, al 'Sobrellengua'

El català, al 'Sobrellengua'

Nou espai 'Sobrellengua', amb el català com a protagonista, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística.

'Sobrellengua', l'espai del català a l'Ara i Aquí

'Sobrellengua', l'espai del català a l'Ara i Aquí

El 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística, ha obert avui parlant dels cursos de català i de les conferències que sobre Pompeu Fabra es faran demà, a partir de les 18h, a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany.

El Marc Cortés reprèn el 'Sobrellengua'

El Marc Cortés reprèn el 'Sobrellengua'

Des de l'inici del programa, cada setmana reservem un espai per fer protagonista la nostra llengua. Avui, el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha reiniciat la cita dels dilluns amb el 'Sobrellengua'