MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 18º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Sobrellengua

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Més Marc Cortés, més 'Sobrellengua'

Més Marc Cortés, més 'Sobrellengua'

Des de dubtes lingüístics a novetats terminològiques, passant pel cinema, eines i recursos didàctics, etc. És la secció del català amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística.

El català, al 'Sobrellengua'

El català, al 'Sobrellengua'

Nou espai 'Sobrellengua', amb el català com a protagonista, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística.

'Sobrellengua', l'espai del català a l'Ara i Aquí

'Sobrellengua', l'espai del català a l'Ara i Aquí

El 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística, ha obert avui parlant dels cursos de català i de les conferències que sobre Pompeu Fabra es faran demà, a partir de les 18h, a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany.

El Marc Cortés reprèn el 'Sobrellengua'

El Marc Cortés reprèn el 'Sobrellengua'

Des de l'inici del programa, cada setmana reservem un espai per fer protagonista la nostra llengua. Avui, el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha reiniciat la cita dels dilluns amb el 'Sobrellengua'

Tot sobre el català, al 'Sobrellengua'

Tot sobre el català, al 'Sobrellengua'

Amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, hem fet un nou 'Sobrellengua' amb informacions sobre la nostra llengua, des d'òptiques molt divendres.

El racó del Sobrellengua

El racó del Sobrellengua

Un dilluns més, la companyia del Marc Cortés i el 'Sobrellengua', l'espai sobre el català a l'inici de la quarta i darrera hora del programa.

El temps del català

El temps del català

Amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, hem completat un nou capítol del 'Sobrellengua' amb molts temes amb un nexe comú: el català.

Premi a Josep Ruaix

Premi a Josep Ruaix

El Marc Cortés, al 'Sobrellengua' d'avui, ha parlat entre d'altres coses de Josep Ruaix i Vinyet, que ha estat distingit amb el premi especial del jurat dels Premis Martí Gasull.

El racó del català

El racó del català

Amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, hem fet un nou capítol del 'Sobrellengua', el racó del català, a l'Ara i Aquí.

Sobrellengua, l'espai setmanal del català

Sobrellengua, l'espai setmanal del català

Com cada dilluns, el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ens ha portat un munt de temes que hem comentat a l'espai 'Sobrellengua'. No han faltat, per rubricar la secció, les clàssiques "perles".

Aquest dissabte, final de l'11è Dictat Nacional

Aquest dissabte, final de l'11è Dictat Nacional

La celebració de la final de l'onzena edició del Dictat nacional, amb els millors alumnes de tercer i quart de segona ensenyança dels tres sistemes educatius, ha obert el 'Sobrellengua' d'avui amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística.