MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Xarxes

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

L'atenció val el seu pes en or

L'atenció val el seu pes en or

La Pilar Zúñiga ha visitat el programa amb el seu espai 'Xarxes'. Eens ha comentat dos articles molt interessants, un de l'Hugo Sáez i un altre de l'Ana Aldea, on és parla de la importància de l'atenció, com a eina de captació de clics i de tot el que en deriva.

'Tips' de les xarxes?

'Tips' de les xarxes?

La Pilar Zúñiga ens ha comentat alguns consells ('tips', en anglès) per a una millor gestió i utilització de xarxes socials com Facebook, Twitter  i Instagram.

Pateixes la síndrome FOMO?

Pateixes la síndrome FOMO?

Heu sentit a parlar de l'anomenada síndrome FOMO? Sabeu que l'expressió es correspon a unes sigles en anglès? És el Fear of missing out, la por a perdre's alguna cosa a internet o les xarxes socials. Pareu atenció als que ens ha explicat la Pilar Zúñiga a l'espai 'Xarxes'.

El nou panorama de les xarxes socials

El nou panorama de les xarxes socials

En els darrers minuts del programa, l'últim dels espais 'Xarxes' de la temporada, amb la Pilar Zúñiga. Ens ha comentat algunes de les informacions que parlaven de novetats a Facebook, Whatsapp, Instagram, Google, etc

Amb les 'Xarxes' a punt

Amb les 'Xarxes' a punt

Les darreres novetats que implementen ja ñes xarxes socials o que ja han anunciat que ho faran, a la secció de la Pilar Zúñiga.

Una tendència més que preocupant

Una tendència més que preocupant

Amb la Pilar Zúñiga hem analitzat la deriva que està agafant el comportament de les persones a les xarxes socials. Del "bonrollisme" inicial, a l'agressivitat actual.

Un (preocupant) fenòmen en augment

Un (preocupant) fenòmen en augment

A l'espai 'Xarxes' d'avui, amb la Pilar Zúñiga, hem constatat l'increment que tenen la difusió de les notícies falses a la xarxa, com també algunes accions que es van per intentar minvar aquest fenòmen i consells per als usuaris.

Masterclass amb el Phil González

Masterclass amb el Phil González

A l'espai 'Xarxes', amb la Pilar Zúñiga, hem entrevistat avui a Phil González, el creador de la major comunitat d'usuaris d'Instagram del món, els Instagramers.

Com treballa un Community manager institucional?

Com treballa un Community manager institucional?

Com treballa un Community Manager institucional? Avui hem conegut més d'aquest perfil professional en conversa amb l'Àlex Sanmartín, que desenvolupa aquesta feina a la Universitat de Barcelona. Amb 156 mil usuaris de la pàgina de Facebook, més de 42 mil a twitter i més de 12.400 a Instagram.

Novetats i futures implementacions

Novetats i futures implementacions

Per tancar e programa, hem rebut a la Pilar Zúñiga. Ens ha parlat de les novetats i futures implementacions a les xarxes socials de referència com  Facebook, Twitter, Instagram...

Les noves eines d'ajuda en la selecció de personal

Les noves eines d'ajuda en la selecció de personal

Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, que a l'espai 'Xarxes' ens ha parlat de la importància del nostre històric a les xarxes socials en el moment de buscar feina, o fins i tot, per poder viatjar.

Responsabilitat i coneixement

Responsabilitat i coneixement

La Pilar Zúñiga ha destacat en el tram final del programa aspectes sobre la responsabilitat dels pares respecte  els fills en aspectes com l'accès als aparells tecnològics i internet.

Dispositius i responsabilitat

Dispositius i responsabilitat

Hem tancat el programa amb les 'xarxes' de la Pilar Zúñiga. Avui ens ha ofert algunes apps i 'launchers' per a que els pares puguin gestionar i tenir el control necessari sobre els dispositius mòbils dels nostres fills.

L'anonimat a les xarxes socials

L'anonimat a les xarxes socials

La Pilar Zúñiga ha tancat el programa amb l'espai 'Xarxes'. Ens ha explicat el cas de l'aplicació 'Yik Yak', una xarxa social basada en l'anonimat dels comentaris dels usuaris. Un cas que ha generat polèmica.