MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 19 de març de 2019

Gustav Mahler, tercera part amb Toni Gibert

Gustav Mahler, tercera part amb Toni Gibert

Gustav Mahler fou un compositor, director d'orquestra i pianista austríac. És considerat un dels compositors més importants del postromanticisme. Va compondre deu simfonies i diversos cicles de lieder, entre els quals cal destacar Das Lied von der Erde (El cant de la terra). Donada la seva extensa obra li dediquem un nou capítol!!

Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

Marcel·lí Pascual, responsable de la publicació "Viure als pirineus", ens acosta l'actualitat de la zona pirinenca. Un dels temes dels quals ens en fem ressò és la VI Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música de la Seu.

Arriba l'Hibernation

Arriba l'Hibernation

Arriba per tercer any consecutiu al Pas de la Casa el festival de música electrònica Hibernation, un festival que aplega alguns dels DJs més seguits i que tenen una fama notable!! Ens en dona més detalls Richard Capdevila "Richy Vuelcom"!! Els protagonistes, els horaris, els dies, els preus i tot allò que pugui ser del vostre interès al "Becaris"!!

Eli Soro, els òrgans i les emocions

Eli Soro, els òrgans i les emocions

Les emocions, com odi, rancor, enveja, gelosia, ràbia, tristesa o por, entre altres, poden afectar òrgans i entranyes (Zang / Fu) i per tant l’estat de salut, des del moment en què per defecte o excés trenquen o bloquegen el cicle energètic natural de la persona. De fet a cada òrgan/entranya li correspon una emoció pròpia. Eli Soro especialista en medicina xinesa ens ho explica.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter