MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 17 de gener de 2019

Psico B i la psicologia d'emergències

Psico B i la psicologia d'emergències

En aquesta intervenció de Psico B volem parlar del paper que desenvolupa la psicologia front esdeveniments com accidents, atemptats, sinistres amb múltiples víctimes, homicidis, suïcidis, desastres naturals... Aquests incidents solen tenir un gran impacte en les persones, en la seva salut, i també repercuteix sobre la societat, generant en ocasions una alarma social.

La universitat i la infermeria

La universitat i la infermeria

La Universitat d'Andorra (UdA) ens parla del quart modul de postgrau en acompanyament a persones amb deteriorament cognitiu. Ens ho explica fil per randa la cap de l'Escola d'Infermeria de la Universitat d'Andorra.

Quatre novetats i un aniversari amb Josep Maria Clausó

Quatre novetats i un aniversari amb Josep Maria Clausó

Josep Maria Clausó un dels nostres especialistes en música heavy, juntament amb en Joan Hernández, ens posrta música heavy. En aquesta ocasió ens fa escoltar un tema d'un disc "The Gathering" que arriba als vint anys!! A més, a la seva intervenció hi afegeix quatre novetats!! In Flames, Beast in Black, Soilwork i Evergrey!!

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter