MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 30º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

IV Fira de vins

IV Fira de vins

Demà a partir de les quatre de la tarda tenim una cita a  La Borda Pairal 1630 (al carrer Dr. Vilanova 7 d'Andorra la Vella) amb la IV Fira de vins!! Les places són limitades i s'ha de reservar als telèfons 368.363 o bé al 359.113, classicvins@gmail.com. En Jean Louis Le Guil ens ho explica fil per randa.

Gastropirineus 2017

Gastropirineus 2017

Carles Flinch, xef del Restaurant Can Manel, ens apropa el "Gastropirineus 2017". Puigcerdà, Alp i la Cerdanya han acollit la segona edició de Gastropirineus. Les jornades han estat un punt de trobada entre professionals amb un triple objectiu: definir un catàleg de productes i plats del Pirineu, crear la marca Cuina del Pirineu i potenciar la relació entre gastronomia i turisme. Jornades professionals gastronòmiques i de la cuina dels Pirineus que ens explica en Carles Flinch.

Josu Adánez i el Harlem

Josu Adánez i el Harlem

En Josu Adánez el màxim responsable del The Harlem Bar ens apropa un discoforum i una nova recepta... contundent!! Segona edició del discoforum, aquest cop a càrrec de Ruben Monter. En aquesta ocasió es parlarà d'Eels i es podrà escoltar el seu Beautiful Freaks. La recepta que ens porta, no us ho perdeu... "Jamonako asado con tuberculos y manzana"!!

L'àpat de Nadal amb Carles Flinch

L'àpat de Nadal amb Carles Flinch

Dins la secció "Becagourmets" ens visita en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens cuina un àpat nadalenc per tal de que ens serveixi d'idea a l'hora de cuinar o perquè no... per fer el Nadal amb la familia en un restaurant!!

Vins i caves amb Jean Louis Le Guil

Vins i caves amb Jean Louis Le Guil

Jean Louis Le Guil és un expert que ens suggereix aquells vins i caves que podem trobar en  grans restaurants, comerç especialitzat i el vi apropiat per a cada ocasió.

Homenatge a Paul Bocuse

Homenatge a Paul Bocuse

Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel i convidat al Bocuse d'Or, ret un homenatge al xef francès Paul Bocuse, mort aquest passat dia 20. Des de 1965 comptava amb tres estrelles Michelin. Valéry Giscard d'Estaing, el va condecorar amb la Legió d'Honor. Aquell mateix any va crear el concurs mundial de xefs Bocuse D'Or, un dels més prestiogiosos del món. L'any 1989 va ser escollit per Gault & Millau com el Xef del segle. El 30 de març de 2010 Paul Bocuse va ser nomenat Xef del segle per la reconeguda escola de cuina nord-americana Culinary Institute of America.

La torre de guarramole

La torre de guarramole

Josu Adánez, xef i responsable de la web de "plats contundents" Gordonauta, ens porta una Torre de guarramole. Atenció!! prepareu lasanya, truites de blat de moro, formatge, carn, bacon i el que calgui per tenir a taula aquesta "torre" que ens mostra en Josu.

Vins amb Jean Louis Le Guil

Vins amb Jean Louis Le Guil

El nostre gran sommelier Jean Louis Le Guil ens porta una nova classe magistral, amb tota l’actualitat i els vins imprescindibles del moment. Fas una copa amb nosaltres?

Amorós, Flinch i Lola Tapes

Amorós, Flinch i Lola Tapes

Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel ve acompanyat de David Amorós del Lola Tapes i Lola Bistro. Amdós ens han preparat una jornada a quatre mans!! Descobrim el dia, l'hora i el lloc amb els dos xefs, així com també el preu de l'àpat.

Els fogons d'en Flinch

Els fogons d'en Flinch

I com s’atansa l’hora de berenar....ens mengem a Carles Flinch! Un dels nostres xefs ens fa la visita mensual obligada amb receptes i actualitat gastronòmica del país.

Jean Louis Le Guil tot un gourmet

Jean Louis Le Guil tot un gourmet

Jean Louis Le Guil ens acosta les darreres novetats al voltant del món del vi. Aquests dies de pluja conviden a seure i beure un bon vi refugiat del mal temps. I si el vi el compartim amb la millor companyia, ja és perfecte! Nosaltres la tenim, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil.

Metal night al Harlem

Metal night al Harlem

Josu Adánez alma mater del Harlem del Barri Antic d'Andorra la Vella, ens porta l'esdeveniment que ha organitzat per dissabte a la nit el qual ha titulat «Metal night». Aprofitem la visita d'en Josu perquè ens faci assaborir una nova recepta del seu blog Gordonauta.

 

Ruta de la Tapa

Ruta de la Tapa

Una mica de gana? La solució comença des d’avui amb la nova edició de la Ruta de la Tapa a Sant Julià de Lòria. Un munt de novetats, concurs, música en directe i tot per celebrar la seva 10a edició! La consellera de turisme de la parròquia, Meritxell Teruel ens ho explica.

Jean Louis Le Guil i els vins

Jean Louis Le Guil i els vins

El sommelier del "Becaris", Jean Louis Le Guil de Clàssic Vins, ens acosta nous vins, els que tenen més èxit, els preus (molts cops més econòmics del que ens imaginem) i la classe de raïm amb els que estan fets.

Carlews Flinch i la disfàgia

Carlews Flinch i la disfàgia

El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa el curs de gastronomia que ha realitzat al voltant de l'alimentació i la disfàgia. Quan empassar se'ns fa complicat i necessitem una alimentació adequada.

Pili Borra i dos reptes més

Pili Borra i dos reptes més

Pili Borra, naturòpata de capçalera del "Becaris", ens porta i ens deixa sobre la taula dos reptes més per tenir i aconseguir una alimentació variada i saludable!!

Jean Louis Le Guil

Jean Louis Le Guil

Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Recordeu que per a gustos, colors!!

Gastropirineus

Gastropirineus

Més de dos centenars de persones van participar en la tercera edició de la Gastropirineus. Un dels actes destacats del programa és l'anomenat Sopar amb Estrelles. Va tenir lloc al restaurant l'Estany Clar, amb una estrella Michelin. Els assistents podran tastar les propostes culinàries de xefs amb estrelles: Joel Castanyé, de La Boscana; Sergi Fernández i Jaume Sebastian, de l'Estany Clar; Jordi Juncà, de Ca l'Enric, Francesc Rovira, de la Fonda Xesc i els cuiners d'Andorra, Carles Finch, de Can Manel, Sergi Vallès, d'Hotansa i Roger Biosca, de l'Hotel Isard. En Carles ens ho explica tot!!

Carles Flinch i la cuina de tardor

Carles Flinch i la cuina de tardor

El xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa la cuina de tardor quan estem a les portes d'aquesta estació!! Entre d'altres, els bolets prendran protagonisme.

Vins, caves i més

Vins, caves i més

Jean Louis Le Guil, sommelier del "Becaris", ens visita per fer-nos descobrir les varietats i les novetats al voltant del món dels vins, caves i d'altres.