MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º / 14º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

Carles Flinch al Bocuse d'Or

Carles Flinch al Bocuse d'Or

El Bocuse d'Or (Concours mondial de la cuisine) és un campionat biennal de cuiners, el nom del concurs és pel xef Paul Bocuse. Té lloc durant dos dies a finals de gener a Lió, França a l'Hotel Internacional SIRHA, i és una de les competicions de cuina més prestigioses del món. Aquest concurs és esmentat freqüentment com l'equivalent culinari dels Jocs Olímpics, cal dir que l'Exhibició Internacional d'Art Culinari que se celebra a Alemanya està titulada de manera més oficial com les Olimpíades Culinàries, i els esdeveniments estan separats per un període de quatre anys, igual que els Jocs Olímpics. Tot i així el prestigi del Bocuse d'Or és clar i internacional i en Carles Flinch hi ha estat!!

Vins i més amb Jean Louis Le Guil

Vins i més amb Jean Louis Le Guil

Jean Louis Le Guil ens acosta les darreres novetats al voltant del món del vi. Aquests dies conviden a seure i beure un bon vi refugiat sota una manta. I si el vi el compartim amb la millor companyia, ja és perfecte! Nosaltres la tenim, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil.

Carles Flinch i el Bocuse d'Or

Carles Flinch i el Bocuse d'Or

La gent acostuma a engreixar-se durant les dates nadalenques però nosaltres els Becaris, ens hem aprimat de la pena de no poder veure durant tants dies al nostre xef favorit Carles Flinch. Però ja s’acabat l’espera! Torna el mestre dels fogons de la cuina del restaurant Can Manel, i ens deixa la bona notícia de que torna al Bocuse d'Or!!

Com sobreviure al Nadal de manera natural

Com sobreviure al Nadal de manera natural

Pili Borra, naturòpata del programa, ens ofereix consells per sobreviure al Nadal de manera natural. Aquests dies els àpats són copiosos i nosaltres volem oferir una variant que no ens sobrecarregarà l'estomac. Estigueu atents perquè us ajudarà i a més oferim l'oportunitat de fer classes privades amb la Pili aquest Nadal.

Estrelles Michelin i Andorra a Taula

Estrelles Michelin i Andorra a Taula

El "nostre" xef Carles Flinch, del restaurant Can Manel, ens fa un balanç de l'Andorra a Taula (el qual posa el punt final aquest diumenge dia 2), i ens dona la seva visió dels restaurants amb estrella Michelin i el que representa per aquests i pels seus xefs.

Jean Louis Le Guil i els vins

Jean Louis Le Guil i els vins

Jean-Louis Le Guil, enòleg i copropietari de l’empresa Clàssic vins ens presenta les noves tendències, varietats i novetats en el món de l'enologia. Vins, caves i d'altres són els protagonistes de la intervenció d'en Jean Louis Le Guil.

Panellets, cargols i Carles Flinch

Panellets, cargols i Carles Flinch

És temps de panellets, castanyes i moniatos i en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens en parla i ens fa salivera amb les seves receptes!! Aprofitem la seva presència per recordar la cargolada de dissabte passat on es va poder degustar aquest mol·lusc.

Vins, caves i més

Vins, caves i més

Jean Louis Le Guil, sommelier del "Becaris", ens visita per fer-nos descobrir les varietats i les novetats al voltant del món dels vins, caves i d'altres.

Carles Flinch i la cuina de tardor

Carles Flinch i la cuina de tardor

El xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa la cuina de tardor quan estem a les portes d'aquesta estació!! Entre d'altres, els bolets prendran protagonisme.

Gastropirineus

Gastropirineus

Més de dos centenars de persones van participar en la tercera edició de la Gastropirineus. Un dels actes destacats del programa és l'anomenat Sopar amb Estrelles. Va tenir lloc al restaurant l'Estany Clar, amb una estrella Michelin. Els assistents podran tastar les propostes culinàries de xefs amb estrelles: Joel Castanyé, de La Boscana; Sergi Fernández i Jaume Sebastian, de l'Estany Clar; Jordi Juncà, de Ca l'Enric, Francesc Rovira, de la Fonda Xesc i els cuiners d'Andorra, Carles Finch, de Can Manel, Sergi Vallès, d'Hotansa i Roger Biosca, de l'Hotel Isard. En Carles ens ho explica tot!!

Jean Louis Le Guil

Jean Louis Le Guil

Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Recordeu que per a gustos, colors!!

Pili Borra i dos reptes més

Pili Borra i dos reptes més

Pili Borra, naturòpata de capçalera del "Becaris", ens porta i ens deixa sobre la taula dos reptes més per tenir i aconseguir una alimentació variada i saludable!!

Carlews Flinch i la disfàgia

Carlews Flinch i la disfàgia

El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa el curs de gastronomia que ha realitzat al voltant de l'alimentació i la disfàgia. Quan empassar se'ns fa complicat i necessitem una alimentació adequada.

Jean Louis Le Guil i els vins

Jean Louis Le Guil i els vins

El sommelier del "Becaris", Jean Louis Le Guil de Clàssic Vins, ens acosta nous vins, els que tenen més èxit, els preus (molts cops més econòmics del que ens imaginem) i la classe de raïm amb els que estan fets.

Ruta de la Tapa

Ruta de la Tapa

Una mica de gana? La solució comença des d’avui amb la nova edició de la Ruta de la Tapa a Sant Julià de Lòria. Un munt de novetats, concurs, música en directe i tot per celebrar la seva 10a edició! La consellera de turisme de la parròquia, Meritxell Teruel ens ho explica.

Metal night al Harlem

Metal night al Harlem

Josu Adánez alma mater del Harlem del Barri Antic d'Andorra la Vella, ens porta l'esdeveniment que ha organitzat per dissabte a la nit el qual ha titulat «Metal night». Aprofitem la visita d'en Josu perquè ens faci assaborir una nova recepta del seu blog Gordonauta.

 

Jean Louis Le Guil tot un gourmet

Jean Louis Le Guil tot un gourmet

Jean Louis Le Guil ens acosta les darreres novetats al voltant del món del vi. Aquests dies de pluja conviden a seure i beure un bon vi refugiat del mal temps. I si el vi el compartim amb la millor companyia, ja és perfecte! Nosaltres la tenim, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil.

Els fogons d'en Flinch

Els fogons d'en Flinch

I com s’atansa l’hora de berenar....ens mengem a Carles Flinch! Un dels nostres xefs ens fa la visita mensual obligada amb receptes i actualitat gastronòmica del país.

Amorós, Flinch i Lola Tapes

Amorós, Flinch i Lola Tapes

Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel ve acompanyat de David Amorós del Lola Tapes i Lola Bistro. Amdós ens han preparat una jornada a quatre mans!! Descobrim el dia, l'hora i el lloc amb els dos xefs, així com també el preu de l'àpat.

Vins amb Jean Louis Le Guil

Vins amb Jean Louis Le Guil

El nostre gran sommelier Jean Louis Le Guil ens porta una nova classe magistral, amb tota l’actualitat i els vins imprescindibles del moment. Fas una copa amb nosaltres?